• 4 Nisan Bursa ( Güncelleme 2 )

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 3 hafta, 1 gün, 7 saat, 15 dakika, 12 saniye önce

Garavas çıkınca ikinci ayağa en güçlü kaçak olsn Dymaxion'u ekleyip ilk ayaktan çok inanmayarak yazdigim Maviyasemin'i çıkarıyorum.


Son ayakta Ahmin tercihimi Beratbey olarak değiştirdim.


Garavas’a Ketme’nin biniyor olması ikinci ayağı şekillendirecek en önemli detay. Garavas ve Ketme ikilisinden çok yüksek ihtimalle sert bir tempo yarışı izleyeceğiz. Dymaxion, Drummer, Estergon, Amaizing Love gibi ön grup yarışı yapan atları Ketme’nin temposunda kendi yarışlarını koşmakta zorlanacaklardır. Oğlum Ozan son yarışında ikincilik yapsa da bence hala eski durumunda değil. Biraz riskli olsa da ön grubun tamamını eledim.

Neon Knıght son koşusunda bildiğimiz Neon Knıght değildi. Kısa ara vermesinden veya başka bir şeyden etkilenmiş olabilir. Bugün gidişat ve mesafe olarak tam istediği bir yarış tipi var, uygun grupta yarışın net favorisi.  Son yarışında erken yürüyen Blaze Of Lıght belli noktadan sonra Estergon’un direncine karşılık veremedi. Blaze Of Light  özellikle bu mesafelerde olabildiğince geride bekleyip hızlı gelmeyi hedeflemeli, 1900’den sonrası erken yürüdüğü zaman biraz uzun geliyor. Tolga Yıldız bu tip atlarla başarılı olabilen bir jokey, iyi bir uyum yakalayacaklarını düşünüyorum.

 

Gündüzeli’nin sürekli başka ata biniyor olmasından dolayı Gold Foot bir türlü hak ettiği Agf oranını yakalayamıyor. Forte’ye ve aradan dönen Angel Horse’a yakalanacağını kesinlikle inanmıyorum, bankom.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 1,3,5,6

2.Ayak: 4,9,2

3.Ayak: 4,6,5,8,7,9,2,1,3

4.Ayak: 2

5.Ayak: 7,2,3,8

6.Ayak: 2,3,11,9,4

 
Cengiz Gürbüz