• 4 Ocak Adana

Ekleme Zamanı : 4 yıl, 2 ay, 3 hafta, 4 gün, 4 saat, 14 dakika, 49 saniye önce

İlk ayakta yeni yeni çıkış yapan, 1200 yeteneği görece yüksek tay dört var. Sakarya Ateşi, Neslitan, Turbo Gülü ve Dubayi.

Sakarya Ateşi bu kez dış start tercih etmemiş, virajı mesafe kaybetmeden dönme şansı bulacağı bugün öne yakın yer tutabilirse çok şanslı olduğunu düşünüyorum. Bu tip mesafelerde net bir sürati olan Neslitan, kapalı gözlükle daha sabırlı bekleyip daha etkili yürüyen Turbo Gülü ve ilk yarışında iyi görünen, kısalan mesafe, artan tecrübe gibi performansını olumlu etkileyecek faktörlerle Dubayi sırasıyla şans verdiğim isimler.

 

The Matched bir önceki yarışında bankomdu ve tam anlamıyla beklediğim tarzda ve etkide koşup net şekilde kazandı. Son koşusundaki açık yarış ikinciliği de çok iyi olup bunu 1900’de başarabilmesi önemli zira mesafe ne kadar kısalırsa The Matched o ölçüde bitirici geliyor.

Babafırat, Bodyguard Hero gibi süratli atların yanında, Bitcoin eskisi kadar değilken ( ben iyi haline bile The Matched’ı tercih ederim ) tempo, grup ve mesafe anlamında tam istediği yarışı koşacak. Kazanmasını bekliyorum.

 

Altındere bugün görünen gibi kovalanmadan kaçabildiği zaman bu gruptan çok daha güçlü bir tay. Geçileceğini sanmıyorum, ikinci tek arayanlar tereddüt etmeden değerlendirebilir.

Üç yarıştır kalabalık grupta kötü start alan O Bir Reis yarış içinde bir türü kendi halinde giderek öndeki grubu istediği kolaylıkta yakalamayı başaramadı. Bugün düzlüğe kolay gelişiyle gücünü gösterebileceği bir yarış var, yine de Altındere’yi geçebileceğini sanmıyorum ama bu şekilde daha iyi koşacağına inananlar, kapamak adına yazabilir.

Bol şanslar…

 

1.Ayak: 10,9,11,3

2.Ayak: 6,4,1,2,7,8

3.Ayak: 10 ( The Matched )

4.Ayak: 1,,5

5.Ayak: 1,2,9,8,4,3,7

6.Ayak: 1,8,11,10,4,5


Cengiz Gürbüz