• 4 Şubat Adana

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 2 ay, 2 hafta, 5 gün, 4 saat, 28 dakika, 29 saniye önce
Adana'da cılız; fakat banko konusunda özenli davranılması gereken bir program var.
 
 
Speedy Gunner ve Akınşah Adana'da iki defa beraber koştular, birinde Speedy Gunner diğerinde Akınşah kazandı. Farklı sonuçların sebebi Akınşah'ın erken yürümek zorunda kaldığı zaman direncinin azalması. Düzlüğü ensesinde ve onun temposunu yakalamış, kendisini zorlayan bir rakiple döndüğü zaman Akınşah'ın o bildiğimiz, süratiyle bütünlecince çok etkili olan direncini göremiyoruz. Bugün Padrino'nun varlığı ve mesafenin 1500 oluşu Akınşah'ı zorlayacaktır. Padrino'nun kendiliğinden bir sürati var ve jokey komutuyla çok çabuk hızlanabiliyor. Tercihli start çekmesiyle kendi stili olan iki gidip virajda yürüme geleneğini bozmayacağını anlıyoruz. Bu şartlarda Speedy Gunner'ı Akınşah'dan daha şanslı buluyor ve tek yazıyorum.
 
 
 
İkinci tek için Dizdar Bey düşünülebilir, Aşemez'i geçen atın aynı şartlarda bu grubu da geçmesini beklemek gayet doğal.

 
 
Bunun dışında genel olarka programdan bahsedecek olursam; Alberto - Kıng Serkan ikilisi bana denk göründüler, Özdemir Bey'i de yazıp kapatıyorum. Komet'in yanına Mavi Ateş mutlaka yazılmalıdır, ikinci ayakta doğal yollarla eleme yapmak işi şansa bırakmak demek, son ayakta her gün koşmaktan posası çıkmış, dengesiz atların 2400'e vereceği tepkiyi ölçmek riskli, oraya da çok at yazalım.
 
Bol şanslar..
 
 
1.Ayak: 4
 
2.Ayak: 1,2,5,4,3,8,9,10
 
3.Ayak: 1,,4,5
 
4.Ayak: 4,2,,6,5
 
5.Ayak: 2,3,4
 
6.Ayak: 3,6,7,1,2,4,5


Cengiz Gürbüz