• 4 Şubat Adana

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 1 ay, 3 hafta, 2 gün, 20 saat, 39 dakika, 15 saniye önce

İlk ayakta dört beş at çok denk güçteler, cazip olarak Wind Of Heaven’ı öneriyorum, uzun süredir boş kalamıyordu ama start çıkışını düzeltmiş, tek kaçak koşacak, tehlikeli olabilir.

 

Arsen Lupen’in kendisi gibi kır kardeşi Kesme Şeker’i beğendim, iyi erkek tayların yanında son yüze kadar önde gelerek kumaşını gösterdi, yarışın favorisi Alanis ile hemen hemen aynı yarışı koştular. Alanis mesafenin kısalıp grubun uygunlaşması ve gelişen tecrübesiyle çok şanslıdır. Beyzam son yarışının aksine bugün yine kaçmayı deneyecektir, 1200’de bu gruba dayanabilir, kesin yazılmalı. Cemre’nin kızı Harley Queen ilk yarışındaki uyum sorununu aşabilirse bunlardan aşağı değil. Son olarak Destıng Storm.

 

Down Town son yarışında kolay kazandı ama Zümrüthan’a geçildiği yarıştan sonra ne kadar geliştiği konusunda emin olamıyorum, ondan sonra Zümrüthan karşısında kıyas kabul edilemeyecek atlarla koştu. Ben anormal bir gelişim göstermediğini, rakiplerin uygunlaşmasıyla kolay kazandığını düşünüyorum. Zümrüthan uzunu beklediğimden daha iyi koştu, kısrak sülalesindeki diğer kardeşlerinden mesafeye daha yatkın görünüyor, grup çok uygun, bence elemeyelim.

İki attan birinin Sefir bey’i geçeceğini düşünüyorum,o yüzden eledim.

 

Kadhan’ı boş kaldığı zaman geçecek at Adana’da yok. Bugün Mirzalağasız daha da kolay kazanması lazım.

 

Laser Boy gerçek potansiyelini bu sezon buldu, bu gruptan az da olsa daha yetenekli olduğunu düşünüyorum, en azından Kıng Crown ve The Mentalist ikilisinden bence daha iyi. Shutka’nın son yarışı harikaydı, dört yaşında ve tek yarış koşup o grupta ikinci olmak, yarışı kazanan Ates Kusu dahil hiçbirinin yapabileceği bir şey değil, kapalı kutudur, sağlam potansiyeli var, eleyemediğim tek at o oldu. İki at yazıp bırakalım, oyunu çok genişletmek istemiyorum.

Kıng Crown için 1500 uzun, Laser Boy da başta söylediğim gibi The Mentalist’in bence önünde.

 

Son ayakta Fırst Queen’e dikkat edelim, kısa mesafede kumaşı olan bir tay, geçen yarışında bile önermiştim ve tam beklediğim tarzda bir yarış koştu, mesafenin kısalmasıyla çok daha etkili olabilir. Müslüm de hemen atlamış zaten. Sıralamam şablonda.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 4,6,1,2,10,,9,8

2.Ayak: 11,1,5,9,6

3.Ayak: 3,4

4.Ayak: 2

5.Ayak: 2,7

6.Ayak: 10,5,12,4,3,6,7