• 4 Şubat İstanbul

Ekleme Zamanı : 1 yıl, 2 ay, 2 hafta, 4 gün, 19 saat, 50 dakika, 36 saniye önce
İlk ayak grubun en hazır ve süratli tayı Brave The Storm'u alt etme mücadelesi şeklinde gelişecek. Ölçümüz bu olmalıdır. Mevcut taylar bunu başarmak için aşama göstermeli; hali hazırda performansları yeterli değil. İlk yarışındaki ilgi çekici düzlüğüyle Chauvınıst en güçlü aday görünüyor. Be As Good As Moom vasat ilk yarışından sonra Kg çıkarıldı ve hemen toparlandı. Düzlük iştahını değerli buluyorum, güçlü pedigrisiyle yarışın en ışıklı sürpriz adayıdır. Çok sayıda işle hazırlanan Gıatres, sentetiğe yatkın ve güçlü pedigrisiyle gözden uzak tutulmamalı. Kg ilavesiyle oldukça aşama kaydeden Son Of Spring yazıp bırakıyorum.
 
Uzunda bekleneni vermeyen Elittay ve tipik Kaizbert karakteri taşıyan (kısa mesafede iş gören sürat ve direnç) Dündarzade ikilisine karşı bankom Fuat Aga'dır. Mesafe itibarıyla tayın etki alanına hitap eden koşullar var. İki rakibini de önüne alarak ve hemen arkalarında düzlüğe çıkacak. Ayıracağına inanıyorum.

Bello Boy son yarışında kazanır kıvama geldiğini gösterdi. Ön tarafı erken bulabilirse maiden'ın zayıf tarafında sonuca yakındır. Lady Conqueror, Speed Point ve ilk yarışını yukarı taşıyabilecek Efsane Can iddialı bulduğum diğer taylar.
 
Bol şanslar...
 
 
1.Ayak: 2,3,1,4,8
 
2.Ayak: 2,1,3
 
3.Ayak: 4,5,1,3
 
4.Ayak: 3 (Fuat Aga)
 
5.Ayak: 3,11,8,5
 
6.Ayak: 3,4,14,1,2,5,7,12,8
 
 
Cengiz Gürbüz