• 4 Şubat İzmir

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 2 ay, 2 hafta, 1 gün, 5 saat, 46 dakika, 56 saniye önce
Kızılhan'ın koştuğu her yarışta bir şekilde risk alıyoruz çünkü Kızılhan karakteri ve stiliyle yakın bekleme atlarını yarıştan düşürüyor. Bugün Güngör Ağa ve Kızılhan arasında nasıl gelişceği belirsiz bir yarış var. Kilit nokta Kızılhan'ın start çıkışı, son yarışında olduğu gibi bir iki aksiyon bocalarsa Güngör Ağa rakibinin dışından çıkmanın da verdiği avantajla öne yürüyebilir. O noktadan sonra Kızılhan doldurmak zorunda olduğu için yarış çok süratlenecek. Biz yine de esas olarak Kızılhan'ın bir şekilde öne gelip Güngör Ağa'yı bastırdığı senaryo üzerinden yürüyüp, alternatifine karşı da önlemimizi almaya çalışalım.
 
Celaliye iki yarıştır grubun uygunluğu dolayısıyla kaçan atı cesaretlendirmemek adına erken yürüyüp yarışı çabuk bitirmeyi hedefledi, biraz da stilinin dışına çıktığını söyleyebiliriz. Bugün yarışın süratine uymasına hiç gerek yok, orta grupta daha sakin bir bekleme yarışı yapacaktır ve bu şekilde çok daha etkili olacak. Sultanhan'a mesafe uzun olsa bile ön grubun aşırı süratlenip erken dağılması durumunda düzlük başında yürütüp avans yapabilir, yakın bekleme yarışını çok iyi koşuyor. 
 
Sonuç olarak ön gruba Kızılhan'ın beklemecilere de Celaliye'nin hakim olacağını düşünüyorum, sigortamız da Sultanhan olsun.
 
Geniş oynayanlar Güngör Ağa'nın öne çıkıp, Kızılhan'ın yarışa hükmedememesi ihtimalina karşı Veliahtım'ı yazabilir.
 
 
 
Dont Hasitate ve Cambodia'yı ayırmıyorum. 1.14 içine çok kolay inen ( pist hafif nemli olsa da önemli değil ) Dancing Master torunu Cambodia, Dont Hasitate'in yanında da dikkate alınmalı.
 
 
 
Sahip değiştiren Senoş'da şimdilik göze batan en önemli değişim start çıkışı. Startı iyi alıp öne düşebildiği zaman biliyoruz ki Senoş bu gruptan daha güçlü bir kısrak. Bugün bomboş kalacağı bir yarış var ve grup son derece uygun, son yarışıyla İzmir pistini yadırgamayacağını da gösterdi, kazanmasını bekliyorum.
 
Bol şanslar.
 
 
1.Ayak: 4,3,2,1,5,7,9
 
2.Ayak: 9,3,1,,7
 
3.Ayak: 4,1,6,2
 
4.Ayak: 1,3
 
5.Ayak: 1
 
6.Ayak: 1,4,5,3,2


Cengiz Gürbüz