• 4 Temmuz Kocaeli

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 9 ay, 3 hafta, 14 saat, 12 dakika, 6 saniye önce

Kocaeli’nin şimdiye kadarki en iyi tayı My Will yedilini ilk ayağını kazanır.

 

Gürgökçe’yi, Nursevil’i veren A Keen Queen’in kızı Adriye’nin yavrusu Babalarınbabası, yeterli işleriyle bu bomboş grubu geçmelidir.

 

Kızılhan ve Tulyarbaba mecburen kaçacaklar, aslında Tulyarbaba daha iyi çıksa Kızılhan belki onun öne gelmesine izin verebilir ama daha iyi çıkan Kızılhan olduğu için numarayı bırakmak istemeyecektir, Tulyarbaba zaten bekleme niyeti ve opsiyonu hiç olmayan bir at. Bu ikilinin birbirlerine ciddi zarar vereceğini düşünüyorum. Kızıltuğ son yarışında düzelmiş göründü, bir ara kazanıyor mu derken Borbore’nin tekrar dirilmesi ve Batmanaslanı’nın çok kuvvetli gelmesiyle üçüncü oldu. Uzunu kısa kadar olmasa da bu gruba yetecek seviyede koşabiliyor. Kızılhan – Tulyarbaba ikilisinin dibinde gidip düzlük başında öne gelerek kazanacağını düşünüyorum, bankom.

 

Salamis biraz iyi çıkar ve Tokatçı da bunu kabul ederse yarışın favorisi Salamis’tir. Ama cazip sonuç çıkarmaya yakın bir koşu olduğunu düşünüyorum. Öne Tokatçı gelirse o da çok tehlikelidir. Doktor Pol bu grup ve mesafede mutlaka yarışın içinde olacaktır. Lexıngton Fire ve Astana’dan bahsetmeye zaten gerek yok. Smılıng Baby hariç beş atın yazılması tavsiyemdir.

 

Zeytinbağı, Zilli, Kızımirem, belki boş kalabilirse diyerek Hanım Sultan ve ilk defa çıkacağı kumda  yazmak istediğim İlkadım beşlisiyle son ayağı kapatıyorum.

Bol şanslar..

 

Yedili Ganyan

1.Ayak: 3

2.Ayak: 1

3.Ayak: 4

4.Ayak: 3,1,4,2,5

5.Ayak: 6,3,2,5,1

6.Ayak: 2,4,6,8

7.Ayak: 1,10,4,3,8

 
Cengiz Gürbüz