• 5 Ağustos İzmir

Ekleme Zamanı : 5 yıl, 8 ay, 3 hafta, 11 saat, 16 dakika, 6 saniye önce

Joe Dalton’un en iyi yarışını uzun mesafe kum şartlarında koşacağına ben son koşusunda emin oldum.  Kilo avantajı olsa da, Kıng Dadaş gibi bir ata hiçbir yerde ezilmemesiyle bu grubu geçecek gücü gösterdiğini düşünüyorum.  Bür türlü ısınamadığım Cupıds Arrow, belirli bir seviyenin üzerine çıkamayan Baba Merdan önünde kazanacağını düşünüyorum. Bankom.

 

Kürşat ve Daybahadır grubun en güçlü kumcuları. Daybahadır son yarışına kadar tam anlamıyla bekleneni vermemişti ama son koşusunda pedigri potansiyelini yakaladığını düşünüyorum. Derece olarak geride göründüğü Küşat’ı bugün geçebilir.

Biraz daha geniş oyunlara Kararlı yazılabilir.

 

Lady Adile viraja kadar akışlı şekilde yürüyebileceği koridoru bulduğunda daha etkili olduğunu son koşusunda gösterdi. Önceki yarışlarında start çıkışı kaynaklı problemler nedeniyle iş düzlüğe kalıp, tempo yeteneğini gösteremiyordu. Bugün start avantajı da var. Uygun grubu geçmeye çok yakın görünüyor.

Kumcu pedigrili Charmer Hemp ve itihal tay konusunda başarılı bir ekürinin tayı Bordo Mavi cazipleştirmek isteyenler için önereceğim taylar.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 2,5,3,7,8,11,1,4

2.Ayak: 5,4,9,2

3.Ayak: 4

4.Ayak: 2,5,,1

5.Ayak: 8,,3,2

6.Ayak: 8,9,3,2,6

 
Cengiz Gürbüz