• 5 Ağustos İzmir

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 8 ay, 2 hafta, 6 gün, 20 saat, 56 dakika önce

İzmir’de her zamanki gibi çok cazip bir program var, sezonun yavaş yavaş oturmaya başlamasıyla eleme yapmak biraz daha kolaylaştı. İki bankolu bir oyun hazırladım, umarım başarılı olabiliriz.

 

İlk bankom Caferağa oldu. Üçlülerin büyüklerle kıyasını doğru yapmak cazip sonuçları önceden yakalayabilmek adına önemli. Elimizdeki en somut veri Prenses Di’nin, biraz eksik olduğu 1600’de, erken yürümesine rağmen Red Eye ve Long Way’e son anda yakalandığı yarış. Caferağa koşsa bu yarışın neresinde olurdu diye kabaca bir çıkarım yaparsak ben aşağı yukarı beş – altı boy arkada kalırdı derim. O gruba göre bugünküler daha zayıf, özellikle Long Way handikap seviyesinde ve orta mesafede bu grubun en iyi yarışlarını koşuyor. Bu grupta ona en çok yaklaşabilen Quick Rate.. o da altmış kilo ve Long Way’e çok da fazla yaklaşamıyor.

Bugün mesafe, Caferağa’nın en iyi olduğu 1200. Airtouch, Urla Zamanı, My Space gibi atların dibine yatıp düzlük başında yürüterek kazanmasını bekliyorum, bankom.

 

İkinci tekim Patroniçe. İki rakibi Amankaya’ya oranla daha iyi yer tutabilmesi ve İzmir çiminde yarış kazanmaya çok uygun stiliyle yine kazanacağını düşünüyorum.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 7

2.Ayak: 3,4,1,5,6,2

3.Ayak: 4,6,2,7,8

4.Ayak: 3,2,6,,,5,7,4

5.Ayak: 2

6.Ayak: 2,3,1,4,5,6,8,12,14


Cengiz Gürbüz