• 5 Aralık Urfa

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 4 ay, 2 hafta, 6 gün, 12 saat, 33 dakika, 38 saniye önce

Kara Ateş ve Smılıng Baby ikilisi önde olsalar da güven vermiyorlar, potansiyelli bir rakip de göremedim bu ikiliye ama ikisini yazıp geçmek de içime sinmedi açıkçası.

Asla Vazgeçemem ve bugün biraz daha yakın gidebilirse Son Yıldız ikilisini de yazıp geçelim.

 

Nihayet Tomo Ağa’ya boş kalabileceği uygun gruplu bir yarış yakaladık. Biliyorsunuz Tomo Ağa boş kaldığı zaman üst gruplara bile direnebilen bir at, bugün grup ve gidişat tam istediği gibi, artık kazanmalıdır.

 

İkinci bankom Royal Ashley. Onu Tomo Ağa kadar tutmuyorum ama hem şablonu ufaltmak adına hem de bütün rakiplerinin beli ölçüde dezavantajlara sahip olduğunu düşünmem nedeniyle tek bırakmaya karar verdim. Royal Ashley eski gücünde olmasa da boş kalabildiğinde bu grupta her zaman çok iddialıdır.

Kırdemirkır son yarışlarında biraz geriledi ve start çıkışı da yavaşladı. Lıon Kıng çok iyi durumda olsa da bu mesafelerin atı olduğunu düşünmüyorum, risk alarak onu da eledim.  Ice Fountain de mesafede iyi bir at ama Royal Ashley boş kalacakken onu da elemeyi tercih ediyorum. Burası iki atla içime sinse o şekilde geçecektim ama at yazacaksam eğer dördünü birden yazmam lazım, o yüzden böyle kalsın. İlla iki at yazılacaksa Lıon Kıng önerim.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 4,1,6,5,8,10,2

2.Ayak: 6,4,14,2,3,5,1,11,13

3.Ayak: 1,2,4,3

4.Ayak: 4

5.Ayak: 4

6.Ayak: 12,5,2,4,6,1,9,10,7,13