• 5 Ekim Ankara

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 6 ay, 2 hafta, 4 gün, 2 saat, 12 dakika, 7 saniye önce

Nida Sultan’ın iki yarışını da beğendim. Kocakaya’nın tayda ısrar etmesi de atın bugünkü şansını anlamak açısından önemli, favorim. Buruk Sultan, Güzelnadiye’den erken davranıp numaraya çıkabilirse yarışı son yüze kadar getirecektir, sonrası için de şansı var. Bahar Sultan, Çanakçı biraz idareli binebilirse kazanıra girecektir. Son tercihim Turbonun Kızı.

 

Wın The West, Eren Efendi mücadelesini kilo avantajıyla Undaunted da zorlayabilir, üç atı ayırmayalım.

 

Son yarışında önerdiğim Black Dynamite start çıkışı jokeyini düşürdü. Sağlıklı bir başlangıç yapabilirse mutlaka yarışın içinde olacaktır, kesinlikle ihmal etmeyiniz.  Alla Turca grubun uygunluğu ve mesafeyi koşabilmesiyle yarışın favorisi. Sonra Golden Punch ve biraz uzun mesafeye rağmen kalitesiyle Dede Taşı.

 

Tam bir nitelikli Cuvee kızı olan Gallus’a gördüğü her yarış biraz daha yarıyor. İdeal kondisyonunu yakaladığı zaman kesinlikle Kısa Vade potansiyelinde olduğunu düşünüyorum. 1300’de Ustaoğlu’nun direnci sonlara doğru az da olsa düşecektir, oralara kadar dibinde kalabilirse - ki ben kalacağını düşünüyorum -  kazanmaya çok yakındır. Banko anlamında zorlayıcı Ankara programında tercihim Gallus oldu.

 

Lamazi’nin son yarışını çok beğendim,  kesinlikle iyi koşacak, mutlaka yazınız. Ilgın’ın torunu Kemerhisar yavaş yavaş kendini gösteriyor, uzun süre kapandığı son koşusu bu yarışın favorisi İsakızı’na yeterlidir. Sonra Kızım Özçelik, İsa Kızı ve Bilgeprenses tutuyorum.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 8,2,1,9

2.Ayak: 8,7,2,3,1,4

3.Ayak: 2,1,5

4.Ayak: 4,5,6,1

5.Ayak: 4

6.Ayak: 7,4,5,3,1


Cengiz Gürbüz