• 5 Eylül İstanbul

Ekleme Zamanı : 5 yıl, 8 ay, 2 gün, 14 saat, 51 dakika, 29 saniye önce

Wınchesther son dönem performansıyla bu grupta favori olmayı hak ediyor. Sakin şekilde yakın bekleme yapabilmesiyle ön ve arka grubu aynı anda kontrol edebilen, bu anlamda favoriliği güvenilir bir at. Normal şartlarda geçilme ihtimalini oldukça zayıf buluyorum.

Nasıl kaybeder, bir ihtimal Yenilmez’e aşırı avans verirse zorlanabilir, bunun dışında, bekleme atlarına geçileceğini sanmıyorum.

 

Enjoy ve Golden Lıon ikilisini ayırmıyorum. Golden Lıon ilk yarışını gösterişli kazanırken çok iyi yer tutup öndeki iki tayın birbirini temizlemesinden faydalanmıştı. Enjoy’u geçebilmek o koşudan bir tık daha zor bir iş, başarabilir mi göreceğiz. Benim için kim kazanırsa sürpriz olmayacak.

 

Kartal Kız kapalı gözlük takılıp sakin şekilde bekleyebildiği son yarışını çok iyi koştu. O kolaylığı ve sprintini 1600’e daha etkili taşıyacağını düşünüyorum.

Rakiplerinden Buğrahan kısacı özelliği baskın bir kısrak sülalesinin tayı. Pedigrinin en dominant atı Almimruhiye 25 kısacı, hızlı sprintli atlarıyla ön plana çıkan bir anne. Buğrahan da da mesafe problemi ortaya çıkacaksa – ki aksiyon yapısı, sprint hızı ve mesafesiyle belirtileri taşıyor – bence 1600’de zorlanacak.

Görükle bulmaca gibi, ne koşacağı asla belli değil.

Bu şartlarda Kartal Kız’a güvenmeyi tercih ediyorum.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 7,2,3,9,4,6

2.Ayak: 4,7,5,11,1,,2,3

3.Ayak: 2,,3

4.Ayak: 3,1

5.Ayak: 6

6.Ayak: 2,7,5,8,11,10,12,1,4


Cengiz Gürbüz