• 5 Eylül İstanbul (Ekleme)

Ekleme Zamanı : 2 yıl, 7 ay, 2 hafta, 12 saat, 37 dakika, 40 saniye önce

Son ayak 5 (For Pleasure) eklenmiştir.


Water Lıly
orijin kalitesi ve kısa süre içinde yakaladığı çıkışla bu gruptan üstün yetenekli bir kısrak. Kısalıp lehine dönen mesafede bu kez sürprize olanak tanımayacağını düşünüyorum, bankomdur.


Boğaziçi Koşusu’nda üçlülerin fark yaratmasını beklemeliyiz. Burgas, İsviçre çakısı gibi her türlü yarış gidişini bir şekilde lehine kullanabilen bir at. Gaziyi de bu yeteneğiyle kazandı. Posası çıkmaya yakın üç yukarılara kaybederse bu jenerasyonun uzun mesafe karizması baştan aşağı çizilir. Real Runner, Gazide Burgas’a beklediğimden daha dişli saldırdı. Bugün yazmayı tercih ediyorum. Sigortası da Uğurbey diyelim.

Call To Victory son koşusunda üçlü döneminin de üstüne çıkan bir performans yaptı. At orta mesafeyi yakaladığı zaman düzlükte adeta bir kaplana dönüşüyor. Long Runner da dahil olmak üzere bu grubun bu mesafede başrolü Call To Victory’dir. Objektif bakışla eküriler banko görünüyor. Fakat programın imkan tanımas neticesinde biraz da duygusal davranarak Alihan’ı kendi oyunuma yazacağım. Seyir zevki muhteşem bir at. Son yarışında 1600 metre performansını oldukça geliştirmiş göründü. Rakibinin eksik koşması durumunda Topkapı’dan zaferle ayrılabilir.

Bol şanslar..

 

Birinci Altılı

1.Ayak: 3 (Baron Setrak)

2.Ayak: 5,2

3.Ayak: 2 (Bold Sea Rover)

4.Ayak: 5,7,3,1

5.Ayak: 4 (Water Lıly)

6.Ayak: 9,10,6

 

İkinci Altılı

1.Ayak: 5,7,3,1

2.Ayak: 4 (Water Lıly)

3.Ayak: 9,10,6

4.Ayak: 4,5,2,3

5.Ayak: 4,,1

6.Ayak: 8,9,7,10,1,5


Cengiz Gürbüz