• 5 Haziran Ankara

Ekleme Zamanı : 5 yıl, 10 ay, 1 hafta, 6 gün, 18 saat, 20 dakika, 4 saniye önce

İkinci koşuda, gözlük takılan Makakvi’den bugün daha etkili bir yarış gelebilir. Birinci üçlüye ben tek yazcağım. İlk koşu sıralamam Lıttle Bird, Noble Prıncess, Rumet.

 

Ömer İn My Heart bu seviyelerde bir kum yarışı kaybetmez, ilk bankomuz Ömer İn My heart olsun.

Diğeri de Anadolu Beyi. İkili döneminde uzun mesafe için ümit veren bir görüntüsü vardı. Üçlüye döndükten sonra gelişim anlamında bekleneni veremese de '' mesafeci '' özelliğiyle ilgili fikrim sabit. Torok ile aynı aygır babasına sahip Yavuzkaya’dan mesafeci atlar çıkabilir. Kısrak tarafında da Champs To Champs’in annesi Tanamanda gibi bir marka görüyoruz.  Sprint değil devamlılık yarışı yapan Anadolu Beyi, pedigrisiyle birlikte düşünüldüğünde bu grupta mutlaka fark yaratmalı, kazanacağını düşünüyorum.

 

Kalan dört yarış çok ihtimalli görünüyor. İlk ayakta, Alişirin Oğlu, Şubathan gibi atlar veren kısrak ailesinin ürünü Alsivaslı Kızı, Berksoy’un da katkısıyla çok yetenekli bir tay, kesinlikle yarışın içinde olacaktır. İkinci ayakta dört atın grubu böleceğini düşünüyorum ama geniş oynayanlar için tam kapalısını içeren bir sıralama da vereceğim. Tabelada Doyoun Hearted’ı geçebilirsek, tekleri çok sağlam bulduğum programdan bin civarını zorlayan bir para alabiliriz.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 8,3,1,5,2,4,6,7

2.Ayak: 5,7,4,3,,2,8,9,10

3.Ayak: 4,3,6,7,8,5,2

4.Ayak: 3

5.Ayak: 3,5,6,2,,7

6.Ayak: 6


Cengiz Gürbüz