• 5 Haziran Bursa ( Ekleme )

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 10 ay, 2 hafta, 4 gün, 19 saat, 30 dakika, 25 saniye önce

İlk ayak Dalgacı ekledim.


Yenişarlı
biraz yer tutmayı becerebilseydi şimdiye kadar kazanırdı. Start çıkışında hafif tereddüt ediyor, zaten yarışlar kısa, genelde dışarıdan çıktığı için bariyeri de bulamadan hep fazla koşmak zorunda kaldı. Kötü bir tay değil, bugün yine aşağı yukarı aynı şartlar var ama grup çok uygun, Kaizbert ekürileri hariç ne sıkıntı yaşarsa yaşasın geçeceği rakiplerle koşuyor. Yenişarlı ve Hacıvat – Rusdamat ekürilerini yazarsak bence kapalıdır.

 

Kupalım’ın iki rakibi var, Estergon ve Birbey Han. Estergon’a karşı güç olarak üstün olduğunu düşünüyorum, stil olarak da rakibine çok ters gelecek özellikleri var. Estergon yarış içinde ne kadar ağırsa Kupalım o kadar çabuk. Özellikle virajda Estergon’un ağır temposunu Kupalım’ın çok iyi değerlendirip üç – dört boy arayı kolay yaparak düzlüğe çıkacağını ve yakalanmayacağını düşünüyorum. Zaten Bursa’daki son kum yarışında grubun üzerinde Pepito’ya saldırırken net olarak bu grubun çok üstünde bir yarış koşmuştu. Uygunlaşan grupta, en ciddi rakibi Estergon’a karşı stil avantajını da kullanarak kazanmasını bekliyorum.

 

Panama Kaizbert’in iyi taylarından biri, Öksüzbey’i zorlayan bir yarış koşabilir. Tecrübelendikçe Öksüzbey’den daha iyi at olacak, bugün tecrübe faktörüyle Öksüzbey önde görünse de ben ayırmıyorum.  İlk yarışı fena olmayan, iyi pedigrili Fandango son tercihim.

Bol şanslar.

 

1.Ayak: 1,3,2,5,7

2.Ayak: 4,1,2,6,7,8,10

3.Ayak: 7,3

4.Ayak: 5

5.Ayak: 5,6,7,8,2,3

6.Ayak: 7,8,2


Cengiz Gürbüz