• 5 Haziran İstanbul

Ekleme Zamanı : 4 yıl, 10 ay, 2 hafta, 4 gün, 6 saat, 18 dakika, 56 saniye önce

Miss Perfect gruptan farklı kalitesinin yanında form, nefes olarak da gelişmesiyle bu grupta yarışın net favorisi. Sahip değiştirdikten sonra biraz daha etkili ve mesafe için de denenebilir görünen Zehter rakip olarak değerlendirilebilir.

 

Cahit Aybek Koşusu’nda mesafe ve sentetiği Grashof ölçüsünde koşabilecek bir at olacağına inanmıyorum. Bruce Wayne, Jack Sparrow, King Of Tatvan üçlüsünün mesafesi 2000 kesinlikle değil.  Evergrande’nin süratli pisti eksik koştuğunu düşünüyorum. Rubuco hem performans hem görüntü itibarıyla bu sezon vasat görünüyor. Elimizde sadece Haskaya kaldı, Haskaya kaba kumcu görüntü çizse de zaman zaman bu tarz pistlerde de gelebiliyor. Sadık Eliyeşil çim koşusunun çok kötü olduğunu düşünmüyorum. Mesafe gücüyle Grashof’un yanına yazılabilecek bence tek isim.

 

Gördüğü yarışlarla kalitesine yaklaşan Curtaralo gücü ve formunun karşılığı olarak son derece zayıf kalan rakiplerle koşacak. Jokeyinin yapması gereken tek şey atın sertliğini düzlüğe kadar kontrol edebilmek. Sakin ve etkili bir apranti binecek, kazanmasını bekliyorum.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 9,13

2.Ayak: 12,6,1,10,3,2,9,8,11

3.Ayak: 4,5

4.Ayak: 7,3,1,2,4

5.Ayak: 1

6.Ayak: 12,8,1,4,9


Cengiz Gürbüz