• 5 Mart Adana

Ekleme Zamanı : 2 yıl, 1 ay, 1 hafta, 4 gün, 5 saat, 32 dakika, 10 saniye önce

Sürat yarışı sınıfında grubun en iyisi görünen Özgürsu, startla beraber idareli tempoyla önde kalabilirse sonuca yakın görünüyor. Baba Dağyudan çimde daha iyidir ve kısayı da koşar, ihmal edilmemeli. Pist değişiminin en pozitif etkilemesini beklediğim isim Gürsey’dir. Çim artı kısa mesafe performansını önemli ölçüde geliştirecektir. Geçen sezonki iyi durumunu yakalamış görünen Kıratkızı ilavesiyle yeterli buluyorum. 

İkinci ayakta Captain Bersis’i geçenin kazanacağı bir yarış düşünmeliyiz. Bu mesafede hem stil hem güç olarak grubun çıtasını Captain Bersis belirliyor. Belle France’ın oturmuş haliyle çime döneceği yarış ihmal edilmemelidir. Sert grupta yarış gören Grasyas, geçen sezon kısa çimde iyi görünmüştü. Düzlükte parlama yeteneğiyle hedef yarışta sonuca kolay giden bir at. Tatlı sürpriz pozisyonunda kayda değer en tatminkar isimdir. 

Uzun süredir idmanda görünen El Compadre, bilinen sınıfıyla başta düşünülmeli. Kısa ara verip çim bekleyen King Falcon önün arkasında iyi yer bulup düzlüğe saklanabilirse çok koşacaktır, dikkat! İdeal koşullarını yakalayan Honorable üçüncü ve son terciihm oldu. 

Ankara’da koştuğu iki yarışla sezonun yıldız isimlerinden olmayı başaran Babesha’yı yaklaşık altı ya aranın ardından tatminkar bir idman durumuyla izleyeceğiz. Kısrağın çok klas bir düzlük kabiliyeti var. Kazanarak deneceğine inanıyorum, bankomdur. 

 

Not: İlk ayak Özgürsu muhtemelen sinyalci teki olacak, geçilmesi durumudna bu program her türlü para verecektir. Kaybetmesini umuyorum. 

Bol şanslar... 

 

1.Ayak: 5,1,2,7 

2.Ayak: 6,5,9 

3.Ayak: 4,5,1 

4.Ayak: 2 (Bebesha) 

5.Ayak: 6,7,5,3,2,4 

6.Ayak: 7,9,10,5,4,8,6,14,11,12 

 
Cengiz Gürbüz