• 5 Mart İstanbul

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 3 hafta, 2 gün, 23 saat, 20 dakika, 21 saniye önce

Zafer Ateşi ve Magic Bullet’in 1500’e rakiplerinden daha uyumlu olduklarını düşünüyorum, kısadaki yarışları bile zaten grubun üzerinde. Özellikle Zafer Ateşi bence kesin yazılmalıdır. Ufaltmak için bu ikiliyle risk alınabilir. Tam sıralamam şablonda.

 

Oğlum Baran son yarışında tekimizdi ve görüntü itibarıyla zor görünse de idareli koşarak kolay kazandığı bir yarış oldu. Oğlum Baran boşlukta kalınca şaşırıyor, son yüze mutlaka iyi bir rakip seçerek gelmesi lazım. O yüzden kaçarak koşmaktan bence vazgeçmeli. Uğur Polat, Gökhan Kocakaya tarzı bir binişle yarışa daha kolay hakim olacağını düşünüyorum. Kaçarak koşmaya devam ederse gücünün altında atlara geçilebilir. Boşlukta kalmayı sevmeyen bir atın kaçmasının hiçbir anlamı yok. Yine aynı grupta kazanmaya çok yakındır. Tamamen şablonun elverişli olmasından dolayı yanına üç rakip öneriyorum. Misliyi genişletmek için tek düşünebilirsiniz.

Koçali, Olgunbaba ve Aslansütü bende rakipleri.

 

Storm Tracks banko alternatiflerimden bir tanesi. Uzuna çıkacağı bir dişi yarışını sürekli kolluyordum zaten. Bugün, beklediğimden daha da uygun bir grupta uzuna çıkıyor. Pedigri olarak mesafeye çok yatkın bir kısrak, ikinci anne Emarald Dancer hem eşgal hem nefes olarak uzuna çok yatkın atlar veriyor, babası Unforgettable zaten tam bir uzun mesafe atıydı. Storm Tracks’in kısada koştuğu yarışlar bile grubun en iyisiyken uzuna çıkmasıyla çok şanslı hale geldiğini düşünüyorum.

Sigortası Gina Montana, son yarışı bozuk olsa da uzuna çok yatkın bir pedigrisi var, Ankara’daki Kısa Vade yarışını koşarsa tehlikelidir.

Nymphadora’nın özellikle uzun mesafede bu ikili seviyesinde olmadığını düşünüyorum.

 

Curtaralo Paix’ye karşı bence göründüğü kadar zorlanmadı. İki atın stilinden kaynaklanan bir fark kapanması olduğunu düşünüyorum. Temponun yavaş olduğu her yarışta Curtaralo Paix’nin ve bu grubun önündedir. Misli için üçüncü banko adayım Curtaralo.

Sonra Paix.

 

Şükrü, Kutup kapalı.

 

Uçanoğlu’nun kardeşi Özuçan eşgal olarak hem Özhaber’e hem annesi Uçanyüz’e benziyor. Sağlıklı koşabilirse üç ay sonra çok farklı gruplarda görürüz muhtemelen.  Gelişen tecrübesiyle favorim. Yüksek Uçuş, Serapsultan ve Toprakgelin de yazarsak kağıt üzerinde kapalıdır.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 4,6,,1,7,8

2.Ayak: 5/4,8,6

3.Ayak: 9/5

4.Ayak: 5/2

5.Ayak: 1,2

6.Ayak: 9,16,15,11


Cengiz Gürbüz