• 5 Nisan Bursa

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 3 hafta, 6 saat, 26 dakika, 31 saniye önce
Kızgınöfke'nin en gerçek yarışı bencce son koşusu. Hep ara vererek koştu, istikrar yakalayamadı ama ben son yarışında Kızgınöfke'nin tam anlamıyla gücünü koştuğunu düşünüyorum. Emael/Almimruhiye 26 çaprazı, özellikle kısa kum için güzel bir pedigrisi var. Bugün yarışın süratli gidecek olması, Müderris, Peksoyunoğlu gibi ciddi rakiplerinin benzer stilde olmasından dolayı lehine görünüyor. Kuğu Güzeli'nin, ekürisi Efe Yürek için kesin kaçacacağını düşünüyorum. Müderris bu tip kalabalık yarışlarda öne doldurarak gelmek zorunda kalıyor. Peksoyunoğlu da bence Kuğu Güzeli varken eksilecektir. Kızgınöfke son yarışında olduğu gibi sabırlı bekleyebilirse bence son iki yüzün en kuvvetli atı olacak. Cazip bankoyla başlamak isteyenler Kızgınöfke'yi deneyebilir. Kapalısı için sıralamam şablonda.

 
 
Destiçağ 1200 kaba kumda Kısa Vade atı, formda olduğu zaman da hep iyi koşuyor. çok zayıf grupta kazanmalıdır, bankom. Sadece Zilli'den biraz çekiniyorum ama hem Archipelagos'dan dolayı boş kalamayaca hem de sorunlu gibi görünüyor. Yine de başka tek tercih edeceklerin ya da iki at yazma imkanı olanların aklında bulunsun.

 
 
Lady Derya en iyi üç yaşlı dişi ingilizlerden bir tanesi. Ulan Bator ve Vıolın'i arka arkaya geçmek kolay bir şey değil. Kumda da çok eksilmeyeceğini düşünüyorum, yarışın net favorisi.
 
Kapalısı için Atmaca Kız, Nehir Can ve Rosa Nera.
 
 

Wın Every Day
boş kalacak ve kilosu çok uygun, geçen yarışı olmasa tek yazardım ama çok kötü koştu, risk almak istemiyorum.
 
Curve uzunu kısa gibi koşmuyor ama çok formda, Tıme Attack'i falan dört boy ayırmak kolay değil, yazılmalıdır. Oğlum Ozan ve Hercules ile kapalı. 
 
 

Fratelli
uzuna oranla kısada daha istikrarlı ve başarılı, Gündüzeli'nin, başka rakibin olmadığı yarışta çıkışla beraber Clark Kent'den numarayı alarak risksiz bir yarış yapacağını düşünüyorum. İkinci bankom Fratelli.
 
Bol şanslar..
 
 
 
1.Ayak: 8,,14,5,9,1,2,11
 
2.Ayak: 8
 
3.Ayak: 5,4,1,2
 
4.Ayak: 7,3,4,6
 
5.Ayak: 5,13,12,4,6,3
 
6.Ayak: 1


Cengiz Gürbüz