• 5 Ocak Kocaeli

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 3 ay, 3 hafta, 3 saat, 31 dakika, 26 saniye önce
Kocaeli proramında Lady Falcon ve Marissa ikilisini hem fazla favori olmaları hem yarış gidişi itibarıyla içime sinmeyen bir takım sebepler nedeniyle tek tutmamam neticesinde farklı bir kurguya yöneldim.
 
 
 
Bütün program dahilinde ( bankom hariç ) en çok tuttuğum plase isim Durmuşkardeş. Kaba kumdaki iki yarışında da biraz rken yürüdü, tayda hem orijin hem saha performansı itbarıyla bir kum yeteneği var, uygun grupta çok etkili bir yarış koşacaktır. Deneme oyunu yapma şansı olanlar Durmuşkardeş riskini alabilir, sıralamam şablonda.
 
 
 
Lady Falcon performans itibarıyla grubun net şekilde önünde, biraz daha sağlam, sonuç hedefli oyun yapmayı tercih edenler Lady Falcon'u ana banko olarak tercih edebilir.
 
Hanım Ağam'ın öne yürüyeceğini düşündüğüm için Lady Falcon'u yıkmayı deneyeceğim. Lady Falcon iki şekilde de yarışını koşabiliyor ama öne çıkamadığı zaman ben tek yazacak kadar güvenemiyorum. Körebe, Wembley Fırtınası, Alfa Kızı, Menina ve kaba kuma çok yatkın pedigrisiyle, sahip değiştiren Hanım Ağam sıralamam.
 
 
 
Rzgar Gold, Captain Pitt, Kıng Burak sıralaması dördüncü ayağı çözecektir. Üç atın da yarış gidişine göre şansı şekillenecek. Kıng Burak'ın orta mesafesi çok daha etkili, Rüzgar Gold gereğinden fazla boş bırakırsa Kıng Burak direnebilir. Capain Pitt ve Rüzgar Gold zaten her şekilde yazılmalılar.
 
 
 
Torok pek çok vasfı bünyesinde barındıran, hakikaten özel bir aygır. Kendisi belirli potansiyele ve baskınlığa zaten sahip, kısrağın yapısını bozmadan ona değer katabilme özelliği var, esasen uzuna yatkın eşgalli atlar verse de tayları iki yaşlı döneminde de iş yapabilecek çabukluğa bir şekilde sahipler. Pek çok yönüyle ideal bir çim aygırı.
 
Hakkar ve Galiphan'ın annesi Valeria kızı Sadleria'dan olma yavrusu Flash Step kalite ve mesafe uyumu açısından Torok için ideal kısraklardan bir tanesi. İç pistteki 800/49 galabunu da gördükten sonra bu grupta risk edilebileceğini düşünüyorum. Yukarıda da bahsettiğim gibi Torok tayları ilk yarış performansı itibarıyla da güvenilir durumdalar, grubun uygunluğuyla bankom Flash Step oldu.
 
Bol şanslar..
 
 
 
1.Ayak: 3,6,5,4,2,1,8
 
2.Ayak: 4,3,8,11
 
3.Ayak: 2,,7,1,3,6,5
 
4.Ayak: 2,6,3
 
5.Ayak: 5
 
6.Ayak: 5,6,3,2


Cengiz Gürbüz