• 5 Şubat Adana

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 2 ay, 2 hafta, 5 gün, 18 saat, 23 dakika, 17 saniye önce

Tanseli kaba kum ve 1500’e uzayan mesafede grubun en iyi dişisi. Kısa ara sonrası galoplarını beğendim, sonunu hep iyi bitirerek çalışmış, kazanmasını bekliyorum.

 

Steppe Eaagle sorunsuz öne gelebilse bu grupla kıyaslanmaz, ama start çıkışı çok yavaş, yani bugün başka kaçak yok ama yine öne gelemeyebilir, yine de, tek rakibinin start çıkışı olduğu bir yarışta günün banko adaylarından bir tanesi.

Bindokuzyüzyedi aradan döndüğü yarışında fena değildi, kendi grubunda yine iş yapar. Kapalısı için Daskyleion’u da yazalım.

 

Scamp’in son yarışı süperdi, biraz daha geri beklemeyi denedi ve yarış da çok lehine gidince kazandı. Bugün de çok şanslıdır ama kapalı kutu iki rakibi olduğu için biraz cazipleştirmek istedim.

Lifechain’in yavruları kaba kumda da hep başarılı oldular, Alla Turca’yı da yazarak görelim. Triton’un Ankara performansı malum,  son açık yarışında çok erken yakalanıp düzlüğe önde çıkamadı, bu sefer kolay kaçacak ve tehlikeli olabilir.

 

Son yarışında kıpırdayan Radarcı da dahil olmak üzere, çok yakın güçleriyle Aşemez, Dizdar Bey ve Derhadır dörtlüsünün ayrılmaması gerektiğini düşünüyorum.

 

Burukmert’in abisi Daştanbey gibi uzun mesafede az da olsa eksildiğini düşünüyorum ama  Poyraz Ateşi hariç bu atların hepsini boş kalmış bir Burukmert karşısında eşlenebilir buluyorum. İki at bende yeterli.

 

Matiz’i kim zorlayabilir ona bakalım, Comfort Zone, Özdemir ve Gallop To West öncelikli, özellikle Özdemir bu mesafede tehlikeli,  Best Time Best uzun süre koruyabildiği temposuyla bu mesafelerde fark yaratabiliyor, biraz sert gruba rağmen denemekte fayda var. Sonra Famıly Joy ve Gold Chance.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 2

2.Ayak: 1/7,2

3.Ayak: 1,2,6

4.Ayak: 4,5,1,3

5.Ayak: 2,6

6.Ayak: 10,7,3,9,8,6,5