• 5 Şubat Bursa

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 2 ay, 2 hafta, 4 gün, 6 saat, 49 dakika, 44 saniye önce
İlk ayağı Reach The Top'un gruba hakimiyeti, Arpello'nun bitirici yarış stili ve grubun uygunluğuna güvenerek iki atla geçiyorum. Reach The Top'un mesafe ve kum yeteneği grubun üzerinde, nasıl kaybeder sorusuna ben ancak avans yapabilecek bir ata geçilebilir cevabı veriyorum. Bu noktada Arpello'nun yakın gidip hızlı bir sprintle avans yapan stili Reah The Top'u zorlayabilir, diğerleri son derece vasat isimler.
 
 
 
İlk defa uzuna çıkan Saygon için şartlar çok uygun. Kumda ve grubunu bulduğu zaman kaçarak da bekleyerek de kazanabiliyor, yeter ki son koşusunda olduğu gibi erken yürümesin. Mesafeyi yadırgayacağını sanmıyorum ama net emin olduğumu da söyleyemem,  mesafe sorunu olsa bile bu grupta çok fazla hissetmeyecektir. Öte yandan, çabuk hızlanarak başladığı sprintini mesafeli bir yarışa yayabilirse uzunda çok daha etkili bir Saygon izleyebiliriz. Oğlum Kayra erken yürümezse boş kalma ihtiamali de var, favorim.
 
Sigortamız İrfan olsun. Son koşusunda geçen sezonki durumuna yaklaştığını gösterdi, grubun beklemecileri içinde en güçlü ismi kesinlikle İrfan. Saygon'un mesafe veya Oğlum Kayra ile erken kapışıp bocalaması ihtimaline karşı İrfan mutlaka yazılmalı. Biraz daha geniş oynayanlar Kralınadamı ilavesiyle yarışı büyük ölçüde kapatabilir.
 
 
 
 
Bombacan - Romeo 1200'de ayrılmamalı.
 
 
Bol şanslar..
 
 
 
1.Ayak: 2,5
 
2.Ayak: 4,2,,5
 
3.Ayak: 1,4,3,2
 
4.Ayak: 2,1
 
5.Ayak: 1,2,3
 
6.Ayak: 1,5,7,2


Cengiz Gürbüz