• 5 Şubat İzmir ( Güncelleme )

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 2 ay, 1 hafta, 6 gün, 13 saat, 36 dakika, 13 saniye önce

Red Kıt'in çıkmasından sonra son ayağa Flash İs Black ekledim, tek kaçak kaldı, son yarışı da öncekilere oranla çok daha iyi.


Kınowa’nın kardeşi Reco Auberon’u  iki defa geçerek bu grup için potansiyelini gösterdi, uzunda muhtemelen eksilir ama bu gruba kaybedecek kadar eksilmesi bana çok gerçekçi gelmedi. West Grove biraz uzun mesafeye rağmen, boş kalırsa Reco’yu zorlayabilir, en akla yatkın ihtimal bu gibi görünüyor. Ferhathan’ı da yazıp geçelim. Diğerleri bu üçlünün hepsi birden kötü koşarsa şanslı.

 

Karakemal’in oğlu Umarağa gelişime açık potansiyeli ve yeterli son yarışıyla favorim. Özgünhan’ın kızı Altın Ela son yarışında babasından bir şeyler gösterdi ki Arapahao’yu falan paspas etti, uzuna da yatkın görüntüsüyle çok şanslıdır, erkeklerin ve dişilerin en iyileriyle ikinci ayağı iki atla geçiyorum.

 

İpekkız artık bu grubun ötesinde, Ceremony önde çok kolay kalacak olmasa tek yazardım ama gidişatın yardımıyla Ceremony sorun yaratabilir. Pın Up da yazıp yeterli buluyorum.

 

İlkaan mı Babadöker mi öne çıkacak, benim gün içerisinde en çok merak ettiğim şey bu. Babadöker bugüne kadar hiçbir ata kafa vermedi ama İlkaan kadar çabuk ayaklı ve ısrar eden bir rakibi de olmadı. Bugün, yarışın 1200 olması ve bekleyenlerden dikkate alınabilecek bir at olmamasından dolayı ikisinin de öne gelmek için çok yüksek tempoya çıkacaklar. Ben Babadöker’i çok sevmeme rağmen İlkaan’ı 1200 kumda biraz daha yetenekli ve yarış başında hızlı buluyorum, eğer biri tek yazılacaksa bence İlkaan tercih edilmeli, 1200 ve İzmir kumunda kesinlikle kesmiyor. Sonra Babadöker tabi. Çok süratlenirse Coffe Bean’e kalır mı diye düşünür düşünmez vazgeçtim.

 

Saadın Gücü’nün galoplarını beğenmedim, sezon başındaki haline göre rakipleriyle arasında fark da azaldı bence. Buraya dikkat edelim, ters at çıkabilir, Batmanaslanı mesela son yarışı çok iyiydi, bugün yarış da süratli gider, gelebilir. Aynı şekilde Tarıkhan ve bu sefer gidişatla ilgilenmeden koşacak Sahipbey de tehlikeli. Alptuğhan’ın bu sefer kazanacağını zannetmiyorum ama bu kadar ata onu ve Madrabaz ile uğraşmadan numaraya çıkabilirse diyerek Barskan’ı da yazıp kapatalım.

 

Red Kıt Özcanla bugün kaçacak ki son yarışına göre daha etkili olacaktır, No More One’un da önünde olduğunu düşünüyorum, ikinci banko adayım Red Kıt, kapalısı No More One.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 5,6,3

2.Ayak: 4,6

3.Ayak: 1,2,4

4.Ayak: 2/1

5.Ayak: 6,7,8,3,4,1

6.Ayak: 1,4