• 5 Temmuz İstanbul

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 9 ay, 2 hafta, 3 saat, 44 dakika, 47 saniye önce

Şeker Remziye’nin tam kardeşi Ağa Osman ilk yarışında start problemi yaşadı, genel görüntüsü ve düzlük performansı bu zayıf grup için gayet iyiydi. Yarış gördükten sonra, ilk yarış öncesine oranla dereceleri işleri çok daha kolay yapmaya başlamış, bu sefer start sorunu da yaşamayacağını varsayarak ilk at tutuyorum. Ekürisi Lua Lua da şanslıdır. Çime çıkınca kıpırdayan, tipik Emine Hanım yavrusu Kevser Hanım mutlaka yazılmalı. Tecrübeleriyle Semih Bey ve Bennato daha sonra.

 

Gözyaşı Gecesi, Metecik ve Cankurtbey üçlüsüyle dördüncü ayak kapalıdır. Gözyaşı Gecesi bir adım önde ama üç at arasında çok az fark var, detaylara bağlı sonuç değişebilir, sağlam oyunlar ayırmamalı.

 

Blue Lıon boş kalabilir gibi görünüyor, Brave Feet’in bozmayacağını iki gideceğini düşünüyorum, mesafenin son yarışına oranla biraz daha uygunlaşmasıyla yarışın net favorisidir.  Warrior Girl ve Yalpagan’ın kardeşi Cheat’a ilk defa çıkacağı çimde ve bu kadar uygun grupta dikkat edilmeli. Dai Jin’in de etkisiyle çimde bambaşka bir ata dönüşmesi şaşırtıcı olmaz. Brave Feet’i de yazarsak kapalıdır.

 

Pan Reka’nın yakın ara koşacak olmasına rağmen bu zayıf grubu yine geçeceğini düşünüyorum. Forma girdiği zaman mesafe, yarış aralığı falan dinlemeden neyi varsa koşuyor.

Rakiplere biraz bakalım, Börteçine, Wınter Gallop’dan dolayı kaçamayacağı için eliyorum, bu şekilde Pan Reka’ya dayanması çok zor. Winter Gallop’un da Pan Reka’ya direnebileceğini sanmıyorum. Kepez Storm yarış gidişi ve performans anlamında çekindiğim tek at, çok geniş tutanlar Kepez Storm’u ilave edebilir, düzlük performansını daha güçlü bulduğum için Pan Reka’yı tercih ettim.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 1,10,5,8

2.Ayak: 2,8,3,7,6

3.Ayak: 3,1,4,6,7,8,9

4.Ayak: 5,4,3

5.Ayak: 10,1,2

6.Ayak: 5


Cengiz Gürbüz