• 6 Ağustos İstanbul

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 8 ay, 2 hafta, 2 gün, 23 saat, 26 dakika, 47 saniye önce

İstanbul’da bahis ve kalite anlamında Pazar gününe yakışmayacak bir program var. Maksimum 500 – 700 civarı bir para çıkar gibi görünüyor. İmkanı olanların, son ayakta Thor’u da tek bırakarak Yedili Ganyan denemesini öneririm.

 

Yedilinin ilk ayağı dört atlı, eleme yapması zor bir yarış. Kolay kolay H demeyen biri olarak bu koşudan çıkarılacak her atın ciddi risk barındırdığını düşünüyor, ayırmamanızı tavsiye ediyorum.

 

Bu taylar My Freedom’un rakibi olamaz.

 

Finesse’e Özcan’ın panik hallerinden sonra Selim’in binişi yarayacaktır, biraz daha derli toplu, yarışın içinde olan bir hale geleceğini düşünüyorum, bekleme atlarına kaybetmez. Boş kalınca sağlam direnç gösteren Last Point, Finesse’i zorlama potansiyeli olan tek at.

 

Sanay’ın çimini çok beğeniyorum, İzmir’den iyi bildiğim, istikrarlı ve yetenekli bir tay. Uygun grupta net favorim. Son yarışında Ulukız’ı son iki yüze kadar sıkıştırıp en iyi yarışını koşan Yabankız ile burası da kapanır.

 

Son ayağın çok süratli gidecek olmasına ek olarak Thor’un yakın bekleyip ön grubu kolay kolay kaçırmayan yapısıyla kaçan atların şansı olmadığını düşünüyorum. Bilgininoğlu, Mirzalağa,Habilden, Zal gibi atları eleyebiliriz. İlgilge ve Şahin Tepesi, Thor’a rakip olabilecek atlar.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 9,5,8,1,2,4,3,6

2.Ayak: 5,4,1,2,7,8

3.Ayak: 7

4.Ayak: 2,3

5.Ayak: 2,4

6.Ayak: 9,,1,3


Cengiz Gürbüz