• 6 Ağustos Kocaeli

Ekleme Zamanı : 5 yıl, 8 ay, 2 hafta, 4 gün, 11 saat, 30 dakika, 50 saniye önce

Kocaeli’de en güvenilir ismin Salamis olduğunu düşünüyorum. Salamis İzmir yarışını koşabilirse, boş kalma veya yarışın en iyi yerini alabilme şansı olduğu bu yarışta, Kocaeli vasatlarını geçmesi lazım. Başta da bahsettiğim gibi en güvenilir tercih bence Salamis.

 

Bunun dışında genel olarak programı okumaya çalışalım. İkinci ayakta Elıte Girl torunu Fast Navy sülalenin tipik özelliği olarak hızlı bir tay. Süratli sahada işlemedi, Kocaeli kumu ve bu grupta çok daha etkili olabilir. Rakip çok fazla yazmak istemiyorum, tecrübeli taylar içinde bence en etkili olanlı Lex Tallıons rakip tercihim oldu. Biraz daha geniş oyunlara Valbuena da yazılabilir. Erhan Ketme farkı bu yarış için sonucu değiştirebilme potansiyeli yüksek bir eşleşme.

Üçüncü ayakta Sarıbarçın, Günyeli, Uğanbike eksiksiz yazılmalı. Kimi elesek o gelecek tipte bir koşu. Günyeli kumu da koşacaktır. Ayabakan taylarının pistten ziyade biraz oturmaya ihtiyaçları oluyor. Gördüğü iki yarışla Günyeli bu grubu geçebilir. Uğanbike’nin sürati, Sarıbarçın’ın kum performansı ihmale gelmeyecek niteliğe sahip.

Zaman zaman hata yapıyoruz belki ama Arkansas Soul’a hiçbir zaman güvenmedik. Bu tip ağır agfnin Arkansas Soul’a yakışmadığını düşünüyorum. Mesafe de biraz uzun, kesinlikle zorlanacaktır. Tlos, Lord Of Time, Shahbandar ve mesafe uzun olsa da çok kolay boş kalabilir görünen My Will sıralamam.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 5,4,3,8,10,1

2.Ayak: 5,6,,7

3.Ayak: 1,5,3

4.Ayak: 1,2,6,5,7

5.Ayak: 8

6.Ayak: 3,13,6,2,14,1


Cengiz Gürbüz