• 6 Aralık Adana

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 4 ay, 2 hafta, 3 gün, 21 saat, 48 dakika, 52 saniye önce

Yedili Ganyan’in ilk ayağında Uluçkızı’nı tek öneriyorum.

 

Sigar’ın kızı Senoş’un son iki yarışı da bu grup için yeterli görünüyor, kazanmaya çok yakındır. Yalnızlar Garı’nı elemek içime tam sinmedi, grup içerisinde eşgal ve performans olarak onu da beğendim, zor gibi görünse de eğer Senoş geçilecekse ilk aday Yalnızlar Garı. Daha sonra Halis’in binmesiyle Sesil Sultan’ın idman durumunun iyi olduğunu düşünebiliriz, son tercihim Sesil Sultan.

 

Derhadır’ın son yarışındaki berbat performansı, yarışta sert kaçan bir iki atın olması işi zorlaştırıyor. Daştanbey de son yarışını erken yürüterek kazandı, o yüzden yarışta çok sert bir tempo olacağını düşünüyorum.

Derhadır, Radarcı, Lokomotif, Daştanbey dörtlüsüne ek olarak Yalaz’ın kumda çok yetenekli oğlu Aşemez de mutlaka yazılmalıdır.

 

Son yarışını kazanarak Adana kumuna çok iyi uyum sağladığını gösteren Kızılşahin, daha da uygunlaşan rakipler ve mesafe de yine kazanmaya çok yakındır. Misli ve yedili ganyan için tek yazılabilir.

Proffessor’u da yazarsak kapalıdır.

 

Steppe Eagle bu tip gruplarda boş kalabileceği şartları yakaladığında her zaman öncelikli düşünülmeli. Bugün yakın bekleyen Absolute Power ve Ates Kusu ikilisi hariç öne hamle yapan bir at yok, ilk yüzde numaraya çıkabilirse direnmeye çok yakındır.

Ates Kusunun uzunu kısa gibi değil ama anormal de eksilmiyor, grup çok uygun, Steppe Eagle eksik kalırsa kalan gruba geçilmeyecektir diye düşünüyorum.

Serttaş’ı Adana performansını beğenmediğim için eledim ama sağlama almak isteyenler yazabilir.

 

Adana’daki iki yarışı da grubun çok üzerinde olan See You Again’in geçilmesi kağıt üzerinde mümkün değil.

 

Buraya kadar azar azar geldik, fazla kaşınmaya gerek yok, çok at yazalım içimiz rahat olsun.

Cochabamba, Sahibe, Kaimos,  Jamaica Girl, Awful Score, İ Need A Hero, Soydan, Sahtekar ve Loba Loba son ayak sıralamam.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 6,10/7

2.Ayak: 6,3,1,2,5

3.Ayak: 3/4

4.Ayak: 3,1/2

5.Ayak: 8

6.Ayak: 8,6,3,10,12,5,11,1,2