• 6 Ekim Bursa

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 6 ay, 2 hafta, 5 gün, 14 saat, 26 dakika, 31 saniye önce

Raziye Ana kazanıra girebildiği şartları yakalamış. 1200 – 1400 dişi yarışı, uygun grup ve boş kalacağı yarış bulduğunda Raziye Aana’ya her zaman güvenilebilir, net favorim. Bursa kumunu, mesafe ayırmadan harika koşan Lady Falcon, ideal jokeyi, kumun iyice hafiflemesi, grubun uygunluğuyla Raziye Ana’yı yakalayabilecek bir numaralı isim. İki at bende yeterlidir.

 

Sumel Han iki yarışında da kum yeteneğini gösterdi, 1000/02 galobuyla, aradan etkilenmeden çok iyi bir yarış yapacağını düşünüyorum. Super Steel ve Lıon Fleg rakipleri.

 

Grubun üzerinde kısa mesafe, kaba kum kaliteleriyle Gold Foot, Prıncess Di ve Scamp üçlüsünden biri yarışı kazanacaktır, ayırmayalım.

 

Bedüş’ün torunu Lazpacı galoplarında tam beklediğim dereceleri göstermese de orijin olarak kaba kuma çok yatkın görünüyor, çok uygun grupta günün tek yazılabilecek atlarından bir tanesi, ufak oynayanlar Lazpacı’ya güvenebilir.

İstanbul’daki son iki yarışında Güldürgüldür’e takıldığı için başarısız olan Günerbey’den kaba kum ve bu zayıf grupta çıkış gelebilir, dikkat edelim. Endergül, Ellibeş, Bilginkadir ve Gölgesiz yarışın diğer şanslı diğer atları.

Ellibeş’in favoriliğine kesinlikle güvenmiyorum, Lazpacı da kumu eksik koşarsa son ayaktan çok cazip bir sonuç çıkacak, imkanı olanların sıralamayı bozmamasını öneririm.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 3,9,8,2

2.Ayak: 5,6

3.Ayak: 7,8,4

4.Ayak: 6,5,1,3

5.Ayak: 6,8,1

6.Ayak: 2,,6,3,1,7,8


Cengiz Gürbüz