• 6 Eylül Bursa

Ekleme Zamanı : 2 yıl, 7 ay, 2 hafta, 6 gün, 1 saat, 10 dakika, 20 saniye önce

Elazığ ikinci altılı yazacağım arkadaşlar, bilginize. 17:30 yayında olur diye düşünüyorum.

Altılının ikinci ayağı diğer yarışlara göre elemeye daha uygun görünüyor. Orijin kalitesini net olarak yakalamaya başlayan Eyvah Uzun Mehmet, 1900 metreye kadar mesafeyi tolere edebilmesiyle üç yukarıların vasat sayılabilecek atlarına karşı kazanmaya koşacaktır. Team Master ideal mesafesinde bu kez biraz daha sabırlı olabilirse kesin iyi koşacak. Kariyerinin en iyi formunu yakalaya Cloud Walker da ihmal edilmemeli. Üç atın bizi sağlam çıkaracağına inanıyorum.

Bankom beşinci ayakta Rotasız oldu.

Oldukça vasat bir Maiden. Mesafenin uzunluğu başta Kaizbert Kafa Kıran olmak üzere tecrübesiz tayları zorlayacaktır. 1300 koştuğu ilk yarışının sonlarında pes eden bu tay Kaizbert yavrularını özellikle üçlü dönemde oldukça zorlayan mesafe faktörüne karşı ne kadar dirençli kalabilir? Kendisi için cevabı negatif olması muhtemel önemli bir sorun. Ön tarafta boğuşma olma ihtimali de oldukça yüksek. Diğer taylar oldukça vasat kalitede ve formdalar.

Rotasız grup içinde hem tecrübe hem yetenek olarak elle tutulur tek isim. Tayın yarış ezberi net olarak oturdu. Süratin arkasını sıkılmadan bekleyebiliyor. Aprantisinin tayı tanıması ve kilo avantajı diğer artıları. Tecrübesi, yeteneği ve mesafeyi doğru kullanabilecek stiliyle Bursa’da bankom Rotasız’dır.

Bol şanslar…

 

1.Ayak: 3,2,1,5,6

2.Ayak: 6,8,2

3.Ayak: 2,8,1,3,9

4.Ayak: 4,6,5,1,7

5.Ayak: 11 (Rotasız)

6.Ayak: 17,4,6,1,2,3,11,8,7


Cengiz Gürbüz