• 6 Eylül İstanbul

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 7 ay, 1 hafta, 5 gün, 9 saat, 8 dakika, 51 saniye önce

Wrıte To Ellie esas pisti ve mesafesi olan kısa çimde, geçebileceği grupta favorim.  Bugün koşan iki tane üç yaşlı dişi Wrıte To Ellie ve Prenses Torun’un kesinlikle bu yaşlı erkeklerden zayıf olduklarını düşünmüyorum, ikisi de mutlaka yazılmalı. Her yarış boş kalan; fakat Padrino’nun nefes aldırmamasından ötürü kazanamayan Maraz Han’ı, kilo avantajı ve yine boş kalır görünmesiyle mecbur yazacağız. Wınchester ve Kocakaya ile iyi uyuşacağını düşündüğüm Mahir Bey son tercihlerim.

 

Rekor düzlüğün her metresinde artırarak kazandığı son yarışıyla, benzer, hatta daha zayıf grupta günün bence en net favorisi.  İki rakibi var, bunlardan Urashan kısaya daha yatkın ve bence yarış kısada bile olsa Rekor onu geçer. Diğeri Farilyalı, kumaşı olan bir tay ama son Rekor’un son haline yetecek kondisyonu ve henüz gücü olduğunu sanmıyorum, bankom Rekor.

 

Alternatif tekim Stallion Falcon. İlk defa orta mesafe koşacak ve performansıyla ilgili biraz soru işaretleri var. Stallion Falcan çabuk hızlanabilen ve kısa sprinti olan bir at. Bu tarz stile sahip atların, özel yetenek gerektiren 1400 altı hariç mesafeleri eksilmeden, hemen hemen eşit seviyede koşabildiklerini düşünüyorum. Stallian Falcon start probleminin artmasıyla beklemeye döndü ve daha güvenilir bir hale geldi. Yağızınoğlu, Uludaz’a bir tık uzun mesafe, Goygochea’nın boş kalır görünmesine rağmen yarışı çalıp gidemeyen, stabil temposu, eski durumunda olmadığı net belli Marvelous İron yanında ikinci tek için düşünülmesi gereken ilk isim.

Sonra, Goygochea ve rezalet son yarışına rağmen, mesafesine dönen Marvelous İron tutuyorum.

 

Tabelada kapalı kutu, potansiyel sahibi taylar var, dört atı ayırmazsak kapamış oluruz. Son ayak sıralamama da şablondan bakabilirsiniz.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 1,8,9,2,6

2.Ayak: 1

3.Ayak: 4,1,3,5

4.Ayak: 2 / 4,5

5.Ayak: 10,2,6,1

6.Ayak: 5,6,1,2,11,7,3,13

 
Cengiz Gürbüz