• 6 Eylül İzmir ( Ekleme )

Ekleme Zamanı : 5 yıl, 6 ay, 3 hafta, 1 gün, 9 saat, 57 dakika, 5 saniye önce

Son ayak 14 Aigrette eklenmistir.


İzmir’in yetenekli dişileri Serrasultan – Benligül yine hakim oldukları rakiplerle koşacaklar. Yedi kilo gibi bu iki at için önemli bir kilo farkı Benligül’ün lehine var. İki atı ayırmıyorum. Son koşusuna göre daha iyi yer tutabilirse Ayduru’yu da mücadele içinde görebiliriz. Üç atın yeterli olacğaını düşünüyorum.

 

Prenses Sabrina’nın düzlüğe kadar etkili bir sürati var fakat devamlılığı oldukça zayıf. Son iki yüze kadar yarışı koparamamışsa geçilme ihtimali çok çok yüksek.  Ama bu gruba direnmeye yakın görünüyor, özellikle Berfiko’dan erken bir hamle gelmezse kazanmaya oldukça yakın.

Rakipleri, son yarışı inandırıcı olmayan Charmer Hemp, saf kumcu bir anneye sahip Jacobin, mesafeci Ninalis ve henüz oturmamış bir olsa da kumda her an çıkışa geçebilecek Urla Güneşi.

 

Kaptan Evo – Evdegül, öne düşebilirse Sürmeli Sultan, kısayı bu gruba yetecek şekilde koşabilen Zengince ve yine kısaldıkça iyi koşan Babakayra arasında bir yarış olacağını düşünüyorum. Kaptan Evo’nun kısa perofrmansı zaten grubun üzerinde, gücünün yetmeyeceği bir durum olacaksa Sürmeli Sultan’ın boş kalması, eksik koşma ihtimaline karşı da Zengince ve Babakayra yazdık. Dört at bende yeterlidir.

 

Yıllar sonra Gümbürgümbür tekli bir oyun beklemek durumunda kalacağız. Son koşusu bir tık eksik olsa da, grubun çok uygun; yarışın az atlı olması tam Gümbürgümbür’ün istediği koşulları yaratmış durumda. Kazanacağını düşünüyorum.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 1,3,8

2.Ayak: 12,3,6,8,11

3.Ayak: 3,9,5,8

4.Ayak: 1

5.Ayak: 1,3,6,9,2

6.Ayak: 9,15,7,6,5,4,14


Cengiz Gürbüz