• 6 Hziran Elazığ ( Güncelleme )

Ekleme Zamanı : 5 yıl, 9 ay, 3 hafta, 1 gün, 9 saat, 13 dakika, 5 saniye önce

İkinci ayakta çıkan Taşgemirgüzeli yerine ekleme yapmayıp olduğu gibi bıraktım.



Sahip değiştirdikten sonra gördüğü yarışlarla formunu yakalayan Kara Mahmut, ideal mesafesine Urfa programı için banko tercihim oldu.

Star Of Rock, New Alaçat, Çöl Aslanı, Ataştacus ve iyi çıkması halinde Kozbeyi arasında baştan sona sert tempoyla devam edecek bir yarış izleyeceğiz. Grubun en iyi 1200 beklemecileri Kara Mahmıut ve Simental ikilisi için son iki yüz tam istedikleri şartlarda koşulacak. Kara Mahmut’u Simental’den bir tık daha güçlü bulduğum için tercihim Kara Mahmut oldu.

Kara Mahmut’un zaman zaman 1200 temposuna uyum sağlamakta zorlandığı bildiğimiz bir şey. Ama bu problemi en çok yarış içinde bir veya iki tane etkili kaçan at olup ön grubun diri kaldığı yarışlarda yaşadığını düşünüyorum. Bugünkü gibi dört beş at arasında frensiz yarış olduğu zaman Kara Mahmut çok daha kolay son verebiliyor. İçinden çıkan Fall The Sun; dışından çıkan Sagami nispeten yavaş start çıkışı yapan atlar. Dolayısıyla Kara Mahmut’un ön grubu çok kaçırmadan ortalarda yerini alabilmesi mümkün görünüyor, kazanmasını bekliyorum.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 9

2.Ayak: 4,1

3.Ayak: 3,4,1,,5

4.Ayak: 5,8,,2

5.Ayak: 8,2,3,6,7,1

6.Ayak: 1,12,3,2,6,7,9,10,11


Cengiz Gürbüz