• 6 Mart İstanbul

Ekleme Zamanı : 5 yıl, 1 ay, 2 hafta, 2 gün, 19 saat, 38 dakika, 27 saniye önce

İstanbul’da plaselerin çok şanslı olduğu, harika bir program var. Teksiz bir oyun çıkardım, bütçeniz ölçüsünde minimum elemeyle değerlendirmenizi öneririm.

Ekoletta gibi güçlü bir ikini anneye sahip Badesu İstanbul’da bu grupla fena olmayan iki yarış koştuktan sonra Kocaeli’ye gitti. Sert tempolu başlayan yarışta numara isteyince zor bir yarış koşup yine de üçüncülükten geri düşmemeyi başardı. Süratli piste daha yatkın olduğunu düşünüyorum. Bugünkü yarışta öne düşecek at olmaması Badesu’yu önde çok kolay boş bırakabilir. Bu şartlarda yakalanması oldukça zor olacak. Tek rakip Bonjour El Samawi tutuyorum. Kaizbert’in sprinter ve koştukça gelişen yavrularıdnan bir tanesi. Son yarışının düzlüğü hem mesafe hem dişi grubune endekslendiğinde çok iyiydi. Kesin yazılmalıdır.

 

Bunun dışında günün dikkzt çekici plase isimleri üçüncü ayakta Çakıryusuf, Lokum Oğlu; beşinci ayakta Strata ve Buzzer Beater.

Çakıryusuf’un bir iki yarıştır üstüne düşüyoruz, özellikle son yarışından sonra limitinin 1400’e kadar olacağıyla ilgili fikrim netşeşti. Bugün kilo düşüp 1300 koşacak, kesin yazılmalıdır. Lokum Oğlu aprantieden geri kalıyor, mutlaka yazıyoruz.

İdeal mesafesini bulan Buzzer Beater yarışı baya zorlayacaktır, umarım sonda aşırı kesmez. Strata da tam bu mesafenin atı ve oldukça yetenekli bir dişi. Grashof için kesinlikle kolay bir yarış değil.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 1,4

2.Ayak: 5,9,2,1,3,4,7

3.Ayak: 3,1,6

4.Ayak: 3,4

5.Ayak: 2,7,3,5,4

6.Ayak: 2,5,4,6,1,3,10,13


Cengiz Gürbüz