• 6 Mayıs Adana

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 10 ay, 3 hafta, 1 gün, 12 saat, 56 dakika, 38 saniye önce

Savurlu’nun kardeşi American Sniper’ın sorunlu ve yetenekli bir görüntüsü var. Potansiyel olarak zaten grubun çok önünde ama henüz güvenmek için erken. Çimi ve uygun grubu bulan Bella Amiga mutlaka yarışın içinde olacaktır. Strıke Hard ve Berlın son tercihlerim.

 

Akdenizli’nin boş kalacaaı bu yarışta yanına at yazmak istemiyorum. Bütün grupta Milonga ve Just Angry hariç öne gelebilecek bir at yok, onlar da çok ısrarcı değiller, Just Angry zaten bekliyor genelde ama Kemal’den dolayı acaba öne gelebilir mi kuşkusu var içimde biraz. Milonga’nın temposu Akdenizli’yi bozmaya yetmez.

Sonuç olarak, boş kaldığında Lega Nord’u falan uzak ayıran potansiyele sahip Akdenizli’yi hafif kilo dezavantajına rağmen çok uygun grupta tek yazıyorum.

 

Son ayakta Cengo’nun kopup giden yarış karakteri Babaemir’i biraz zorlayabilir. Aslında programa ilk baktığımda tek yazarım diye düşünmüştüm ama fazla favori çıkıyor. O yüzden CengoKalantor, Mücbir, kısası daha iyi olan Avatar ve çimde çok daha yüksek potansiyeliyle Junyır Sancak beşlisini de yazıp cazipleştirmeyi seçtim.

 

Kalan üç yarışa yorum vermesem de, tay yarışı da dahil hakim olduğumu düşünüyorum, sıralamayı bozmazsak içinden çıkarız.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 1,7,4,2

2.Ayak: 1

3.Ayak: 7,8,10,11,2,4

4.Ayak: 1,4,5,7

5.Ayak: 2,4,6

6.Ayak: 6,3,2,8,14,15


Cengiz Gürbüz