• 6 Nisan İzmir ( Düzeltme, Ekleme)

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 2 hafta, 5 gün, 14 saat, 19 dakika, 19 saniye önce

Beşinci ayakta numara hatası düzeltildi, ikinci ayak 7 Zaman Yolcusu ekledim.


Scooby Doo
’nun ilk yarışını analiz etmeye çalışalım. Startı gayet düzgün alıp ön gruba akışlı şekilde doldurmak üzereyken kötü bir tampon yedi.  İlk yarışını koşan ve 1200’de böyle bir tampon yiyen bir tayın düzlükte yapabildiği her şeyi abartarak söyleyebiliriz. Tayda bir defa Powerscourt hantallığı yok, sürati ve devamlılığı anneden de bir şeyler aldığını gösteriyor. Bu noktada yarışın favorisi Sunny Life’a göre 1600’de bir adım önde olduğunu düşünüyorum. O faulü yemese ilk yarışında ve Sunny Life’in mesafesinde olan o koşuda bile rakibini çok zorlayabilirdi. Bugün tecrübe ve mesafe artısıyla rakibinin önünde tutuyorum. One Oye One Heart kumda olduğu yerde sayıyor, belki çime çıkınca daha etkili olabilir ama kumdaki görüntüsü gelişime kapalı.

Sonuç olarak, Sunn Life’a mesafe; One Eye One Heart’a kum yeteneği olarak hakim olacağını düşünüyorum, bankom.

 

Güngör Ağa ısrarıma bugün de devam edeceğim. Şahpazlı rakibine kolay şekilde hakim olmuş görünse de mesafenin uzaması Güngör Ağa’nın direncini arttırabilir.

 

Diğer dört yarış da oldukça cazip görünüyor, ben şansımı deneyerek geniş bir oyun oynayacağım. İkinci teke ihtiyaç duyanlar Eseralp’i değerlendirebilir.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 6

2.Ayak: 14,12,5,9,8,10,3,11,2,1,7

3.Ayak: 1,5,4,2

4.Ayak: 1,,5,3,2,4

5.Ayak: 3,2

6.Ayak: 1,10,7,6,5,11


Cengiz Gürbüz