• 6 Ocak Adana

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 3 ay, 2 hafta, 3 gün, 23 saat, 38 dakika, 48 saniye önce
Adana programını çok beğendim, sayıca cılız görünmesine rağmen iyi bir para çıkabilir.
 
 
 
Vıctor Demo kalite anlamında üretkenliğini kızlarıyla da devam ettiriyor. Taylarının hemen hepsi yarış hayatına iyi başlayıp, performans dışı sebeplerle ( start problemi, sakatlık vs ) kısa süreli koşabildiler. Bugün en nitelikli kızlarından Vıctory Smıle'ın Luxor'dan olma erkek tayı Sword Son'u izleyeceğiz. Kağıt üzerinde mükemmel bir kısa mesafe pedigrisi, işleri yeterli ve düzgün görünüyor. Start problemi yaşamadığı sürece ıslak kumu çok iyi koşacağını düşünüyorum, favorim.
 
İkici tercihim Stay Strong oldu. Süratli taylar verebilen Penky Henky'nin kızı Arsuz annesinin başarısını bir tık yukarı taşıyarak Akınşah gibi elit bir kum atı verdi. Bosporus'a göre nispeten biraz daha zayıf Zanjero'dan da süratli bir tay verdiğini idman performansından anlayabiliyoruz, çabukluğu ve kalitesiyle Şart-1 kum bir yarışta mutlaka fark yaratacaktır. 
 
Süratli pedigrisi ve düzgün işleriyle Too Fast son tercihim.
 
 
 
Malones ve Peri Lina ikilisini ayırmıyorum. Peri Lina ikinci yarışında kalitesini gösterdi, bugün yine kolay tempo yapabileceği bir yarış koşacak, uzun sprint yapabilen görüntüsüyle boş kalacağı bu yarışta Malones'i ciddi anlamda zorlayacaktır.
 
 
 
Domates Güzeli son yarışında olduğu gibi bugün de bankom olacak. Grubun iyice uygunlaşmasıyla normal şartlarda geçilme ihtimalinin olmadığını düşünüyorum.
 
Bol şanslar..
 
 
 
1.Ayak: 3,6,7,8,4,,1,2
 
2.Ayak: 6,8,7
 
3.Ayak: 9,4
 
4.Ayak: 1,5,3,4,2
 
5.Ayak: 6,4,8,2,3,5,7
 
6.Ayak: 7


Cengiz Gürbüz