• 6 Ocak İzmir ( Guncelleme )

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 2 ay, 3 hafta, 1 gün, 16 saat, 7 dakika, 45 saniye önce

Selcukoglu'nun cikmasindan sonra yaris gidisi degiisti. Destan Aga muhtemelen bos kalir, onu ve Bungee Jumper'i ilave ediyorum.


Young Bond
son yarışında düzlüğün her metresinde çok diriydi, biraz iyi yer tutabilirse daha önlerde bitirebileceği bir koşuydu. Yongasuka’nın mesafe tutan nadir yavrularından bir tanesi. Bugün, Saint Hillarion’un bozuk olduğu, Selçukoğlu’nun Destan Ağa’dan dolayı numaraya çıkamayacağı yarışta şansı çok çok yüksek. Aprantisinin mutlaka aktif olup işi düzlüğe bırakmaması lazım. Young Bond için bugün jokey mahareti de gerekli, mutlaka yazılmalıdır.

Yarış gören Selçukoğlu yakın bekleyerek de koşabilmesiyle elenmemelidir. Uzun süredir etkisiz kalsa da ‘ ya koşarsa ‘ diyerek Saint Hillarion’u da mecburen yazmak zorundayız. Hafif uzun mesafeye rağmen grubun uygunluğuyla Adonisim son tercihim.

 

Halime Hanım kaçak tek rakibi Şanslıgül’e oranla çok daha iyi makine çıkışı yapabilmesiyle öne düşmeyi başaracak gibi görünüyor. Grup da çok çok uygun. Günün banko adaylarından bir tanesi.

Ola ki önde kolay kalamaz ya da eksik koşarsa diyerek Sabırlıhanım ve Gayemsu ikilisini de yazarsak kapalıya yakındır.

 

All İ Need’in ilk yarışındaki çok akışkan görüntüsü ve güzel eşgaliyle yarışın net favorisidir. Son 1200 galobu midemi bulandırdı biraz, o yüzden sağlama almak istedim ama ilk yarışını yaparsa geçilmez.

Bosporus’un kızı Uçak Kaçtı’nın da ilk koşusu iyiydi, bugün olmasa bile bir sonraki yarış çok büyük ihtimal kazanır. Zişan’ın kızı Zişanım ilk yarışındaki isteksiz görüntüsüne rağmen bir şansı daha hak ediyor. Son olarak, çimci pedigrisine rağmen bugün ıslak saha hatırına Rich Fire ve sınırlı gücüne rağmen çok çabuk yapısıyla Yağmurum da yazıp üçüncü ayağı bitiriyorum.

 

Cemcem Turbo’dan daha favori olduğu bir yarışa çıkıyor. İkinci de Dombra olmalı.

 

Sıraca uygun grup ve gidişatlı bir yarış bulmuş, Doğuhan ve Kızılhan ikilisi yarışı süratlendireceklerdir, Sıraca’nın bu şartlarda şansı çok yüksek. Benzer şeyler Kaçın Geliyor için de geçerli, Sıraca daha iyi değil daha istikrarlı olduğu için onu öne aldım ama Kaçın Geliyor’u da mutlaka yazalım.

Son olarak, Doğuhan fazla sıkıştırmazsa diyerek Kızılhan’ı da yazıp geçiyorum.

Bürebey’in son yarış adım atacak hali yoktu, bugün gelecekse beni yatırsın.

 

Demirsema’nın performansı yeterli olmasına rağmen çok güvenemediğim için rakip bulmaya epey uğraştım. Çok içime sinmese de üç at daha yazacağım yanına.

Gruziya’nın ilk yarışı ve galopları güzel, önce onu yazalım. Lofty Sword startta takılmasa bu gruplarda çok daha etkili olabilir, ya çıkarsa diyerek o da mutlaka yazılmalı. Islak saha hatırına çime yatkın Garnet, Lübbey  ve Presto üçlüsünü de yazıp günü kapatıyorum.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 3,6,5,4

2.Ayak: 1/5,9

3.Ayak: 1/10,12,9,11

4.Ayak: 1

5.Ayak: 4,6,3

6.Ayak: 1,5,7,8,4,12