• 6 Şubat Bursa ( Güncelleme )

Ekleme Zamanı : 5 yıl, 2 ay, 2 hafta, 4 gün, 14 saat, 35 dakika, 29 saniye önce

İkinci ayak Canımbabam ( 1 ) iablona alığ üçüncü ayak Dark Boy'u çıkarıyorum.


Bursa’da direkt oyun bulduracak bir banko tercih ettim. Çoğunlukla gidişatın, jokey inisiyatiflerinin sonucu belirleyeceği yarışların olduğu, bol alternatifli, paraya açık bir program olduğunu düşünüyorum.

Bankom son ayakta Apophıs oldu. Annesi Madruk tamamen dayanıklılık özelliğiyle yarış koşan, gerçek bir mesafe atıydı. Performansı çok üst düzey olmayabilir ama annelik söz konusuysa, bir dişinin spesifik özelliklere sahip olması önemli. Apophis’in aradan döndüğü ilk yarışında kayda değer pek bir şey olduğu söylenemez. Ama ikinci yarışı için konuşacak olursak, benim hissettiğim şeyler, Madruk’un mesafe gücünü, Kaneko’nun kum özelliği ve çabukluğu ile birleştirmiş, zamanla etkili bir mesafe atı izleyeceğimiz yönündeydi. Uzun aksiyon yapmasına rağmen hantal bir tay değil Apophıs, bunu da Kaneko’nun Madruk’a kattığı olumlu bir özellik olarak kabul edebiliriz. Gördüğü yarışları da hesaba katarak, grubun bu mesafede en güçlü ismi olacağını düşünüyorum. Bankom.

Saichania torunu Archıe’nin son koşusu güzeldi, kapalı kutu ve tehdit edici bir tay ama sanki biraz oturmalı gibi geldi bana. Aphosis’in stilini bu mesafede daha güvenilir bulduğum için onu tercih ettim. Çok geniş oynayanlar Archıe’i de ilave edebilir.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 3,4,6,1,8,2

2.Ayak: 3,5,4,2,1

3.Ayak: 4,6,1,3

4.Ayak: 2,5,1,4

5.Ayak: 4,2,5,1,6

6.Ayak: 1


Cengiz Gürbüz