• 7 Ağustos Bursa

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 7 ay, 3 hafta, 22 saat, 2 dakika, 31 saniye önce

Grubun çok üzerinde kalitesi ve güvenilir yarış stiliyle Here İn Blue günün en net favorisi, benim de bankom.

 

Sanberk’in annesi Süveyde farklı don ve eşgalde yavrular vermesine rağmen bütün taylarının başarılı olmasıyla değişik bir anne. Nasuhoğlu’nun al renkli öz kardeşi Sanberk’in ilk yarışı çok ümit vericiydi, yine kazanacağını düşünüyorum ama Bursa’nın saçma sapan 1200 çiminde bir kez görmek lazım. Sonra Lazpacı, Goncanur ve Nazlı Delal’den erken davranıp kaçabilirse Han Kutlu tutuyorum.

 

Kaçabileceği bir yarış bulan, rakiplerinin çoğunun aksine ideal mesafesine çıkan Crazy Island, Bursa çimini becerebilirse ve iyi durumdaysa kazanmaya çok yakındır. Urfagülü’nün bu mesafede bekleyeceğini düşünüyorum, kaçarak bu yarışı kazanması zor, beklerse şansı var. Son olarak, her pistte, mesafede gelebilen, sağlam yarış karakterin sahip İpekkız yazıyorum.

 

Akarnejat ve Ünalamca arasında çok fark yok, belki bir tık Akarnejat daha iyi, bugün ayırmıyorum. Kuğu Güzeli çok boş kalacak, ona da dikkat edelim yeterli.

 

Raıny Of Sunshine’da Wasahof’u zorlayacak potansiyel olduğunu düşünüyorum, mesafenin de uzaması lehine olmuş, iki at grubun epey önündeler, ufaltmak için yeterlidir. Sonra Bay Jack ve tecrübeli haliyle ilk kez çime çıkan, pedigri itibarıyla koşması gereken Estergon yazılabilir.

 

Sende Gel’ e mesafenin kısa olması Bursa programını cazipleştiren en önemli detay. Grupta doğru düzgün bir tay olmasa da kıyıdan köşeden ışık verenleri yazarak yıkmayı deneyeceğim. Ara verse de düzenli hazırlanan Alidev’in kısa çimde potansiyeli olduğunu biliyorum, iyi de yer tutabilirse şanslıdır. İki yarış gören ve son İzmir performansı fena olmayan Kubi Dayı, tecrübesiyle Arabian Face ve çimde değişebilecek orijinleriyle Nıght Raıd, Sacred Spırıt son ayak sıralamam.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 6

2.Ayak: 2,4,1,3

3.Ayak: 3,2,1

4.Ayak: 1,2,7

5.Ayak: 3,1,,7,2

6.Ayak: 8,1,5,9,13,14

 
Cengiz Gürbüz