• 7 Ağustos Bursa ( Çıkan At )

Ekleme Zamanı : 3 yıl, 8 ay, 2 hafta, 2 gün, 14 saat, 21 dakika, 28 saniye önce

Bedwulf'un çıkmasıyla bitlikte Kıng Of The Sun bence rakipsiz kaldı. Orta ölçekli oyunlar yanına art aramamalı. Geniş kurgular için Darkholm denenebilir. K. Of The Sun ön tarafa çok güçlü ve erken yüklenerek koştuğu için Harunhan ve Kırcaali'nin kazanabileceğini sanmıyorum. Rakip tercihim Darkholm'dur.



İlk ayakta önde tutulan çoğu ismin, başta Cumhuriyeli, Bianca Bianca ve Monta Mayon olmak üzere mesafeden etkileneceğini düşünüyorum.

Bursa’nın etkili dişileriyle koştuğu son koşusunda erken yürümesine rağmen tabelada kalmayı başaran Maylin, mesafe tutuyor olmasının yanı sıra, saf mesafe atlarında az görünen çabuk hızlanabilme özelliğine de sahip. İlk kez tam mesafesi diyebileceğimiz bir yarış koşuyor ve rakiplerini ciddi anlamda eksik yakalaycak. Net bir yarışla kazanmasını bekliyorum, bankomdur.

 

Düzelmeye başlayan Baba Muzo biraz kısa mesafeye rağmen uygunlaşan kilosu ve hakim olabileceği rakipler yanında favorim. Aranankan biraz nefes alma imkanı buldu, mesafe ayırmamakla birlikte 1800 bence kazanabileceği ideal mesafedir. Formunu bulan Ray Of Sunshine, ilk Bursa yarışında kıpırdayan, grubun elit pedigrili atı Lobo Negro ve ne koşacağı anlaşılamayan Mortodela daha sonra şans vereceğim isimler.

 

Kıng Of The Fire, Bedwulf arasından birinci çıkacaktır. Bedwulf formunu tam anlamıyla yakaladı, uzun süredir bu kilolarla koşmuyor, King Of The Fire’a ciddi rakip olacaktır.

 

Like The Stars ilk yarışında çok iyi makine çıkışı yapıp grubun önemli bölümünü domine etmişti. Tecrübe kazanan Karaoğlanım ve Last Conqueror ikilisinin bu kez daha net bir başlangıç yapabilme ihtimalleri mevcut. Özellikle Karaoğlanım ikinci anne Celeste’den ciddi bir kalite alıyor olup ilk yarışında da bunu hissettirmişti. Tecrübe edindikten sonra yarışı daha etkili biçimde kabullenirse Like The Stars’ı yakalayabilir.

Üç tayı ayırmıyorum, parayı bu yarıştan bekleyeceğiz.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 7 ( Maylin )

2.Ayak: 3,9,4,8,2

3.Ayak: 1,,,8

4.Ayak: 2,8,3,4,1,6

5.Ayak: 4,2,3

6.Ayak: 8,10,6,3,11,15,4,1,17,,,2,9,5


Cengiz Gürbüz