• 7 Ağustos Elazığ ( Ekleme )

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 8 ay, 2 hafta, 4 gün, 5 saat, 24 dakika, 27 saniye önce

Son ayak Diyarın Oğlu ekledim.


Bursa’da devam ediyoruz. Umarım son ayakta Sende Gel geçilir ve iyi bir ikramiye alabiliriz. Elazığ’da sadece teklerimden bahsedeceğim, diğer koşular bence imkanlar ölçüsünde çok at olmalı.

 

Elazığ’a iyice uyum sağlayan Prodigy’nin kum yeteneği bu grubun üzerinde. Tek çekincem Golden Countess’in kolay boş kalabilir görünmesi ama o da eskisi gibi kopup gidemiyor, Prodigy’nin rakibini bir yerde yakalayıp kazanacağını düşünüyorum.

 

İkinci tekim Kafkas Rüzgarı oldu. Kafkas Rüzgarı’nın gücü kadar Elazığ pisti için bugünkü rakiplerinden daha düzgün stile sahip olması kararımda etkili oldu. Yarışı koşturalım, Gobaklı varken Cappadocia’nın o kadar kolay boş kalma şansı yok, mesafe de Cappadocia için uzun. Semetey Oğlu hasbelkader yarış uyarsa sonlarda geliyor ama yarış içi temposu berbat. Aynı şey Altınsima için de geçerli. Gobaklı boş kalmasına rağmen alt gruba bile direnememesiyle net olarak eski durumunda değil. Şubathan’dan biraz çekindiğimi belirteyim, orada da Kafkas Rüzgarı’na daha çok güvendiğim için eledim. Dlaverağa’yı da Kafkas Rüzgarı’nın gerisinde tutuyorum.

Sonuç olarak, ön gruptan kopmadan yakın bekleme yapabilen Kafkas Rüzgarı’nın rakiplerinin karakter dezavantajını ve lehine yarış gidişini kullanarak kazanmasını bekliyorum.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 8,7,9,10,5,6,2

2.Ayak: 2,1,4,6,3

3.Ayak: 5

4.Ayak: 3

5.Ayak: 3,2,7,8,6,10,11,12,13

6.Ayak: 1,2,5,3,6,7,9


Cengiz Gürbüz