• 7 Aralık Diyarbakır

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 4 ay, 1 hafta, 4 gün, 3 saat, 31 dakika, 51 saniye önce

Çem U Çem olmasaydı Peekay’in virajı lider ve sermayeli döneceğine emin  olabilşrdik. Bu gruptan daha yetenekli bir tay ama temponun aşırı yükselme ihtimalini görmezden gelmeyerek Ayşegül, Prenses Meram ve Oprah  üçlüsünü de yazıp ilk ayağı sağlama alalım.

 

Bosforata kimi kaçırırsa kaybeder diye bir mantıkla üçüncü ayağı kurguladım. Bekleme atlarına bariz hakim durumda,  ancak kaçanlardan birine geçilebilir.

Fork Town son koşusunda tam şahlandığı esnada start verildiği için öne gelemedi, bugün normal şartlarda numaraya çıkacaktır ve avans yapabilen bir at.  Orta ölçekli oyunlar Bosforata’ya güvenebilir, sağlamı için Fork Town ilave edilmeli.

 

Arasım ve İcarus gruba oranla daha derli toplu bir stile ve güce sahipler, muhtemelen biri bugün Maiden’dan çıkacak. En hızlı start çıkışına sahip, idare eder performansıyla Cool Time yarışın sigortası.

 

Gahtalı’nın bu mesafelere de çok uygun olduğunu düşünüyorum. İlk defa uzuna çıkacağı bu yarışta uygun da bir yarış gidişi yakalamış. Patoz, Cangobak vs gibi önde Gahtalı’ya her zaman problem çıkaran atlar yok, grubun tamamı beklemecilerden oluşuyor.  Ufak oyunlar için Diyarbakır’ın ideal bankosu Gaahtalı’dır.

Tam sıralamam şablonda.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 7,3,8,6

2.Ayak: 2,8,7,4,1

3.Ayak: 1,,4

4.Ayak: 1,5,,6

5.Ayak: 8,7,2,5,6

6.Ayak: 2,,4,8,12,6

 

Plase

1,6,4 / 7,3 / 2,8,7,4 / 1 / 1,5 / 2,7,8 / 2,4

 

 Cengiz Gürbüz