• 7 Aralık İzmir

Ekleme Zamanı : 5 yıl, 4 ay, 2 hafta, 1 gün, 23 saat, 28 dakika, 34 saniye önce

İzmir’de riski son iki ayakta almak bana daha akılcı geldi. İlk dört ayak yarış gidişi, fordm durumu gibi önceden bilinmesi zor şeylere göre sonucu değişebilecek yarışlar.

Alpdağı numarayı aldığı her yarış büyüdükçe büyüyor. Son koşusunda da aynı atların yanında öne çıkamaz dedik ama şahane başlayınca cesaret edemediler. İç start avantajı var, aynı senaryo tekrar edebilir. Star Force süratli yarışlar çok şahane sprint yapıyor, Mıster Right’ın çim muadili gibi görüyorum ben bu atı, ikisi de kısa sprinteri olarak kendi sınıfınfa özel atlar. Alpdağı gelmeyecekse yarış çok süratli demektir ve bu şartlarda en şanslı isim Star Force.

Tunç Devri bence mesafe yeteneği bu grubun üzerine bir at, henüz sınıfı bulamadı ama ufak ufak kıpırmaya başladı. Bir önceki Kocaeli yarışında yakın bitirdiği atlar bu gruptan belirgin şekilde daha iyi atlar. Bu kadar zayıf grup yakalamışken risk edilebileceğini düşünüyorum. Jokey avantajı da bizden yana, bu sınıf bir koşuda jokeyin de sonuca etki etmesini bekleyebiliriz.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 9,10,3,6,2,8,1

2.Ayak: 7,8,4,6,2,11,9

3.Ayak: 5,7,1,2,4

4.Ayak: 2,1,8,7

5.Ayak: 2,6

6.Ayak: 11


Cengiz Gürbüz