• 7 Ekim Bursa ( Yayında )

Ekleme Zamanı : 4 yıl, 6 ay, 2 hafta, 4 gün, 19 saat, 17 dakika, 25 saniye önce

Düz pistte koşulacak 1200 Şart-1 ilk ayağında süratli orijiniyle Millau en dikkat çekici isim. İkinci anne Akyazılı Esra’nın vasat, vasat üstü yavrularının hemen hepsi start çıkışı çabukluğuyla fark yaratan isimler. Anne Akyazılı İlke’nin yarış hayatı çok vasat görünüyor fakat o da süratli yapıdaydı, dolayısıyla hara performansını farklı değerlendirmek gerekir. Babanın Victory Gallop olması da güven eşiğini arttıran bir unsur. 1000’i 2 sonu 4 işiyle başladığı gibi bitirmesini bekliyorum.

Geniş oyunlara, marka aygırları pedigrisinde barındıran, işleri de düzgün Jack Pot ilave edilebilir.

 

Karabayırlı, The Perfect Show ikilisinin bu mesafeyi bitirebileceklerine inanmıyorum. Karabayırlı 1200 düz pistte bile Casa Grande’ye yakalanmıştı. Bugün rakibini geçebilmesi Casa Grande’nin çok eksik koşmasına bağlı, böyle bir şey olacağına inanmıyorum. Casa Grande yarışın ağır favorisi.

Son İstanbul koşusunda düzelme işaretleri veren Mindhunter, bu grubun çok üzerinde pedigri gücüyle farklı koşabilir. Yarışın muhtemel sürati, Kocakaya tercihi cazibesini arttıran unsurlar. Son sırada Bursa’ya dönen The Last Squad tutuyorum. İstanbul’da biten yarışa geliyordu, bu pistte çabukluğunu biraz daha arttırabileceğini düşünüyorum.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 5,,8

2.Ayak: 4,8,2,7,1,3

3.Ayak: 7,2

4.Ayak: 1,8,10

5.Ayak: 7,1,3,6,5,8

6.Ayak: 4,8,7,3,6,2


Cengiz Gürbüz