• 7 Eylül Ankara ( Ekleme )

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 7 ay, 2 hafta, 5 gün, 9 saat, 35 dakika, 39 saniye önce

Blagay ekledim.


Uzun Bey
’in eşgal olarak Karatoklu’ya benzemesiyle çimi de koşacağını düşünüyorum, bu grubun çok üzerinde kabiliyeti var.  Bahar Sultan’a mesafenin uzaması çok yarayacak, iki at yeterli buluyorum. Kızım Özçelik’i mesafeyi probleminden eledim.

 

Batınhan bomboş kalacağı bu yarışta, rakibi Çelekan’ın düzlüğe kadar kolay akamayan stilini de kullanarak kazanacağını düşünüyorum, ilk altılıda bankom.

 

Metafore ve Power Off ayrımsız yazılmalı.

 

Egesal’ın çimi daha iyi koşacağını düşünüyorum. Aydanaz yavrularına baktığımızda kır donluların kuma, al renklilerin çime yatkın olması gibi, belki tesadüfi ama görmezden gelinemez bir istatistiği var. Egesal’ın ilk üç yarışından gösterdiği, kuvvetli; fakat aksiyon yapmakta zorlanan görüntüsüyle çiminin daha iyi olacağını düşünüyorum. Mesafe de tam istediği gibi. Aradan döndüğü son yarışı değil de bir önceki gayet iyi olan Babafaruk da, çoğu mesafe ve pist problemli rakipleri arasında çok iyi koşacağını düşünüyorum. İkinci altılıya iki at yeterlidir, ilk altılı daha ufak olduğu için imkanı olanlar biraz daha yazabilir, tam sıralamam şablonda.

 

İnazuma şahane ilk yarışıyla My Will’in yanına yazılmalı. Tecrübesi ve yeterli performansıyla Pearl Gem, gelişime çok açık Sky Dreamer ve Yolanda ikilisi sıralamam.

 

En iyi olduğu mesafeye çıkan Kainat, Sayda’dan numarayı da erken alabilirse ekürilerden daha şanslıdır. The Daughter Sun ile yarış kapalı.

 

İmpulsive’in son iki yarışı olmasa bu grupta çok daha ağır favori çıkabilirdi. Sorunlu olduğunu ve bu gruba geçileceğini pek sanmıyorum ama az atlı grupları ve kazanabileceğini hissettiği yarışları çok iyi koşan Mıss Eleni de yazarak sigortalı geçmeyi tercih ettim. Yedili için İmpulsive tek bırakılabilir.

 

İlk yarışında çok beğendiğim Vaat’in çimi ve uzayan mesafeyi çok iyi koşacak, İsakızı ve Erboğa’nın aşırı öne çıktığı bu yarışta mutlaka yazılmalı. Sonra Erboğa, Koşansaçan ve İsakızı.

Bol şanslar..

 

Birinci Altılı

1.Ayak: 6,7

2.Ayak: 1

3.Ayak: 3,2

4.Ayak: 1,2,3,4

5.Ayak: 3,2 / 4,1,7,8,9,10

6.Ayak: 1,5,8,10,11,3

 

İkinci Altılı

1.Ayak: 3,2

2.Ayak: 1,5,8,10,11,3

3.Ayak: 6,1

4.Ayak: 1,6

5.Ayak: 6,3,8,10

6.Ayak: 9,3,1,7,8


Cengiz Gürbüz