• 7 Eylül İstanbul

Ekleme Zamanı : 4 yıl, 7 ay, 2 hafta, 4 gün, 23 saat, 25 dakika, 37 saniye önce

İlk ayak günün en sürprize açık yarışı görünüyor. She İsm May Baby, She İs The One ilk yarışını kazanıp ara veren, güçlü pedigrili taylar. Diğerleri çok yarış koşup pişkinlik kazanmış isimler. Çok at yazmak mantıklı görünüyor.

Şahsi fikrim, her şeye rağmen Banes’e yakın bir koşu. 1200 tam mesafesi, hem kabiliyetli hem pişkin bir tay olup bu mesafelerde arttırabilme kabiliyetli şu an için bence en etkili isim. Alternatif oyunlarda tek olarak düşünebilirsiniz.

 

Miss Helin iki üç yarıştır start sorunu yaşamaya başladı. Aslında iyi bir başlangıçla The Last Romance’in peşine erken gelebilse bence net şekilde favori olduğu bir yarış ama bu grubun sonucunu detaylar belirliyor. Fazla iddialı olmamak gerekir. İlk ayaktaki Banes gibi bir ‘deneme’ teki olarak bakılabilir.

İskra ve The Last Romance yarışı kapatıyor.

 

Allegro Fiddle ve bu grubun arasında önemli bir kalite, form farkı var. Geçilmesi büyük sürpriz olur, bankom.

 

Big Brown için aslında sezon bu yarışla birlikte başlıyor. Geçen sene de yarışlar görüp tam formunu bu yarışla yakalamıştı. Bu sene bir tık daha eksik koşuyor görünse de numarayı alabildiği her zaman bu grubun net favorisidir.

Bildiğimiz direncini gösterememesi durumunda herkesten önce Runner Bull yazılmalı. Bu tip mesafeleri Runner Bull daha etkili koşuyor ve sprintini hızlı başlayabilmesiyle Big Brown’un yanında oyalanmadan ayırabilecek bir at, mutlaka yazılmalı. Sonra Sharpa, Katma Değer tutuyorum.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 1,,2,3,6,7,5,4

2.Ayak: 2,,1,7

3.Ayak: 2 ( Allegro Fiddle )

4.Ayak: 1,4,5,2

5.Ayak: 3,7,6,2,1,4,5

6.Ayak: 11,3,7


Cengiz Gürbüz