• 7 Mart Adana

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 1 ay, 2 hafta, 5 gün, 7 saat, 31 dakika, 22 saniye önce

Adana programının misli halini baya beğendim, Karataş’ın her zamanki gibi abartı şişirilmesiyle misliden para alabileceğimizi düşünüyorum.

 

Sake Bomb’u en çok 1500 kazandığı yarışta beğendim, bence orta mesafesi daha iyi olacak. Bugünkü rakiplerinin çoğuyla ilk defa koşacak olsa da kazanmaya çok yakın buluyorum. Kızılşahin kısa kumu çok iyi koşuyor, yazılmalıdır. Laser Boy boş kalabilir gibi geldi bana, iyi çıktığı kaçaksız yarışlarda bu şekilde koşmayı deneyip başarılı olabiliyor, onu da yazıp üç at geçelim.

 

İkinci ayak günün bence en pis yarışı. Maytanelly starttan çıkarsa bu grubu geçer, kalırsa da Terra Bay çok şanslı ama eşgali ve pedigrisi kadar koşmuyor. Maytenally çıkmazsa Terra Bay banko gibi kalacak, o yüzden güvenemedim.

Majestic Bride, Ağa Bakırtaş, Desppedida üçlüsünü de, iyi kötüden ziyade başka faktörlerin etkili olabileceği bu yarışta yazma taraftarıyım.

 

Mıster Strong’un Sabırlı’yı hatırlatan stili var, böyle atlar çok nadir geliyor ve gerçekten izlemesi çok keyifli. Strong mesafe ne kadar kısalırsa o kadar sert geliyor, bugün 1200 de Duquan’ı elinden kaçırır gibi bir çıkarım bence doğru değil. Ahmet Çelik Mıster Strong’u da Duquan’ı da çok iyi tanıyor, nerede yürütüp yakalaması gerektiğini, özellikle son yarışla birlikte çok iyi çözdüğünü düşünüyorum. Sonuç olarak, boş da kalsa, mesafe 1200’e de düşse Duquan bence Mıster Strong’a zor dayanır. Misliyi genişletmek için önerim Mıster Strong.

Sonra Duquan.

 

Tatlıkotan uzun süredir ilk defa bu kadar boş kalacak, grup biraz sert olsa da boş kaldığında çok dayanıyor. Taşçı Pehlivan ve son yarışında kıpırdayan Başpehlivan ikilisiyle dördüncü ayak büyük oranda çözülür.

 

Lord’u Kaizbert yavrusu Emirin Atı bozmazsa Lord kaybetmez. Karataşla çok şişirilen Harputhanı’nın Lord boş kalırsa kazanmasının çok zor olduğunu düşünüyorum. Kapalısı için, mesafenin iyice kısalmasıyla  Oğlum Burak da yazılabilir.

 

Bankom Endless Power. Nihayet az atlı grup ve uzun mesafe yakaladı. Mesafesi zayıf Alamis ve sınırlı güce sahip  Royem’i 1900 de geçeceğini düşünüyorum, üçüncü at yakalamışken kesinlikle risk edilmeye değer, bankom.

 

Not: Endless Power’a baya güvendiğim için oyunu son ayağa taşımak istedim ve Duquan, Oğlum Burak, Harputhanı gibi normal şartlarda eleyebileceğim atları da yazdım. Geniş misli kurmak isteyenlerin aklında bulunsun, Lord ve Mıster Strong bankoları Endless Power ile beraber çok yardımcı olabilir. Benim bugün hedef oyunum misli dörtlü ganyan.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 6,5,3

2.Ayak: 8,4,1,2,6

3.Ayak: 2/1

4.Ayak: 5,2,1

5.Ayak: 1,,5,6

6.Ayak: 2

 
Cengiz Gürbüz