• 7 Mart İstanbul

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 1 ay, 2 hafta, 4 gün, 14 saat, 2 dakika, 9 saniye önce

İkinci ayakta Oğulcanım'ın çıkacağı bilgisi geldiği için şablona almadım. Yarım saat kala hala çıkmamış olursa bir şekilde yer açacağız.



Oğlum Murat
ve Bayezıd güç ve mesafe yeteneği olarak gruba hakimler. Oğlum Murat, Bayezıd’a göre üçlü döneminde gelişime daha açık bir tay, hazır durumuyla Çaldıran Koşusu’nda ezildiği rakibine üstünlük sağlayabilir.

İki atı ayırmak bir türlü içime sinmediği için risk almıyorum.

 

Noisy süratini kullanabildiği, uygun grup ve mesafeli her yarışında sonuç alma yeteneği olan bir kısrak.  Jokey yarışı olsa Agf tablosunda çok daha önlerde görebilirdik. Pir Demir’in yapması gereken en önemli şey, İnci Boncuk’u yanına almayıp mümkünse tempoyu da çok yükseltmeden düzlüğü önde görebilmek. O noktadan sonra Noisy’nin süratine cevap verebilecek bir atın olacağını sanmıyorum.

Yeri olanlar, İnci Boncuk tehdidine karşı Diabolik yazarak yarışın iki ihtimaline de hazırlıklı olabilir. Diabolik’in annesi Dance Solo Kaneko dokunuşuyla Sadlers Wells etkisini kırarak biraz daha sürat yapabilen bir tay ortaya çıkarmış. Uzun performansı elbette farklı olacaktır, Noisy’den sonra grubun en yetenekli atı olduğunu düşündüğüm için tercihim Diabolik oldu.

Superstar Lady’nin zaman ve mesafe ihtiyacı var, Queen Loenossa’yı Noisy’nin yanına yakıştıramadığım için düşünmedim.

 

Whıte Hart Lane, Lira Lira, Büyük Beyaz ve Kris Angel dörtlüsüyle son ayağı sağlam tutma taraftarıyım.

Whıte Hart Lane kısacı bir kaçak ata göre biraz durağan bir tempoya sahip, sentetik süratinde maksimum hız kaçak at için önemli bir şey ve bu konuda White Hart Lane’e çok fazla güvenemedim. Çabuk ayaklı, net sprint yapabilen bir ata yakalanabilir. Bahsettiğim stile en uygun isimler Lira Lira ve Kris Angel. Kalitesiyle Büyük Beyaz da yazılabilir.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 7,9,1,2,3,4,8

2.Ayak: 3,6,5,8

3.Ayak: 2,3

4.Ayak: 1,,5

5.Ayak: 8,1,3,4,5

6.Ayak: 6,9,4,1

 

Cengiz Gürbüz