• 7 Mayıs İstanbul ( Ekleme )

Ekleme Zamanı : 2 yıl, 11 ay, 1 hafta, 5 gün, 8 saat, 37 dakika, 15 saniye önce

Beşinci ayak 4 ( Temurkhan ) eklenmiştir.


Efesli Halil
’in aradan sonraki çok iyi yarışı ve grubun üstünde kalitesiyle kazanmasını beklemeliyiz.  Uzun ara veren atlara genelde mesafeli yaklaşıyoruz; ama bu at hem çok iyi döndü hem de sınıfı bu gruba oldukça fazla. Olası bir mesafe ve kilo problemi yaşayabileceğini göz önünde bulundursam da, bahsettiğim sebeplerden ötürü bence bu yarışın oluru Efesli Halil tek yazmaktır.

 

Cagner, Yıldız Tozu ve çabukluk yapabilirse Baba Dallas arasında hızlı tempolu bir liderlik yarışı olacaktır. Cagner’in çim performansı sınıf düzeyde değil. Yıldız Tozu’nun bu mesafeyi bitirmesi zor görünüyor.

Başarılı kum sezonunun ardından kısa ara veren Dev Adam, galop sayısı itibarıyla hazır görünüyor. Anne hattı çime çok yatkın olup iki tarafın da özelliklerini taşıyor görüntüsüyle çimi de yapabilmelidir, favorim. Gıant Dream’in son koşusunu, tecrübesiz oluşunu da göz ardı etmeden değerlendirirsek tatminkardı. Uygunlaşan grupta bu kez kazanmaya koşacaktır. İki tayı yeterli buluyorum.

 

King Hayri start çıkışını düzeltemediği sürece bu tip virajlı başlayan mesafelerde tuzak banko olmaya her zaman adaydır. Rakipler, Lady Palatine öncelikli olmak üzere Peligrosa ve Enterdonat.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 1 ( Efesli Halil )

2.Ayak: 6,9,14,3,4,5,1,10,8

3.Ayak: 3,6

4.Ayak: 3,4,5

5.Ayak: 3,6,8,5,4

6.Ayak: 2,6,7,3,10


Cengiz Gürbüz