• 7 Nisan Adana ( Ekleme )

Ekleme Zamanı : 5 yıl, 1 ay, 1 gün, 3 saat, 24 dakika, 11 saniye önce

Son ayak 12 Zirve Tay eklenmistir.

İlk ayakla ilgili yarış gidişine göre senaryo ve sonuç değişebilir. Birinci ve en güçlü seçenek Mandelino’nun kendi halinde numarayı alması. Mice Macho Man, Gökhan’ın da inisiyatifiyle bence bekleyecek, dolayısıyla tempoya bir etkisi olmaz. Pastor başlarda sertlik yapsa da yarışı Mice Macho Man’e göre koşacağı için onun da erken yürüyeceğini sanmıyorum. Mandelino’nun temposuna erken çıkmayı düşünmek zaten kaybetmeyi göze almak demek. Palawan son koşusunda bu ikilinin yanında ayakta kalırken, kalitesinin yeterli olduğunu, yarışın kendine göre gelişmesi halinde kazanabileceğini gösterdi. Bugün kilo avantajı da var. Her halükarda yakın bekleyerek kendine koşacağını düşünüyorum. Yarışın iki senaryosu  var; ya Mandelino boş kalacak ya da Pastor ile beraber erken süratlenecekler. Mice Macho Man’in kesin bekleyeceği düşüncesiyle grubun diğer bekleme atları Doctor House, Tatvan Beyi, Shutka gibi atlara geçilmeyeceğini varsayabiliriz. Bu durumda elimizde iki seçenek kalıyor, Mandelino’nun boş kalması veya Palawan’ın son yarışından bir tık daha fazlasını koşarak yarış gidişinden bağımsız şekilde kazanıra girebilmesi. Mandelino’yu çok boş bırakırlarsa 1500’ü de bitirebilir zira bu mesafe öyle bir yerden başlıyor ki Mandelino çıktığı gibi üç boy avans alarak yarışı kendine göre koşturma şansı var.

İlk ayak sıralamam Mice Macho Man, Palawan ve Mandelino şeklinde.

 

Cheri Cheri Lady’nin net favori olduğu konusunda hemfikiriz ama eskisi gibi ara yaparak kaçamadığı için pek güvenemiyorum. Avansla değil direnerek koşmaya başladı, bu şekilde yarış zora girebilir. Demirbüken, Solid Brothers ve Kızılşahin rakipleri.

 

Bankom Kinowa. Yarış tempo anlamında yine tam istediği gibi koşulacak. Cooger eski durumunda değil, Oğlum Berat bence Kinowa ölçüsünde bir kum atı değil, aynı şekilde El Nino da öyle. Akdeniz Derbisi’ni de kazanmasını bekliyorum.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 4,5,3

2.Ayak: 2,1,4

3.Ayak: 8,7,1,2

4.Ayak: 4

5.Ayak: 1,12,3,5

6.Ayak: 2,5,7,8,16,1,4,3,13,14,12


Cengiz Gürbüz